“IŞİD Canavarca bir örgüt”

“IŞİD Canavarca bir örgüt”
Eski Bakan Kılıç Çarşamba’dan mesajlar verdi….

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı münasebetiyle Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç, il başkan yardımcıları ve birçok partili atıldı.  Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Av. Halit Doğan, partililerin bayramını kutladı. Doğan konuşmasında, “Ülke olarak çevremize baktığımızda birçok sıkıntı ve musibeti görebiliyoruz.  Ancak 12 yıllık AK Parti iktidarındaki Türkiye’de bunların aksini hatta çevresinde ki sorunlara kucak açan bir profil görebiliyoruz. Teşkilat olarak yaklaşan 2015 Genel Seçimlerinde başarıyı sürdürmeyi hedefliyoruz. Hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Halit Doğan’ın konuşmasının ardından konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “10-12 yılda Ülkemiz ve Çarşambamız çok şeyleri geride bıraktı. Büyük değişimler yaşadı. Önümüzde 2023 vizyonunu taşıyabilmek için genel seçimlerimiz var. Seçimleri alnımızın akıyla kazanacağımıza inanıyorum. Ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Son olarak bayramlaşmada konuşan Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “Bizler tatilleri halkımızla bir araya gelmek için fırsat bildik. Sırtımızı halka yasladık. AK Parti bugün Samsun halkına hizmet vermekten gurur duymakta” dedi. Kılıç, konuşmasında muhalefete mesajlar vererek, “Millete hizmet etme kaygısı olmayan, kendini bir makama atsında başı göğe ersin düşüncesi olanlara Allah bu makamları nasip etmesin. Nice Başbakanlar, bakanlar oldu. Nice milletvekilleri, ilçe başkanları oldu. Kimilerinin adı tarihe yazılıp unutulmadı. Bugün bile ardından Fatihalar okunanlar var. Nicelerinin de adı da hatırlanmıyor ve akıllarda kalmıyor. AK Parti olarak Çarşamba’da oy oranımızı %74’lere çıkardı. Önceden muhalefet bir yerde %25-30 aldığında o ilçeyi kendi kalesi gibi görüyordu. Burada muhalefetinde olması da lazım. Demokrasinin freni muhalefetin varlığıdır. Bu iyi anlamda gaz-fren ilişkisidir. 12 senedir girdiğimiz bütün seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Kendimize bu sahada rakip bulamadık” şeklinde konuştu.

IŞİD Örgütünün son zamanlarda yaptığı eylemler içinde konuşan Suat Kılıç, “Türkiye’nin başında 30 yıldır bir bela var. PKK Terörü ile mücadelemiz devam etmekte. Şimdi ise İslam dünyasının başında bulunan IŞİD adında bir terör örgütü bela oldu. Müslüman kisvesiyle Müslümanların kanını döküyorlar. Bunları önce Allah’a, sonrada Müslümanların aklına sevk ediyorum. Bizim kurbanlık koyunlarımıza bıçağı yanaştırırken duyduğumuz kaygıyı ve korkuyu insanları kurban gibi boğazlarken kaygı duymayan canavarca bir örgüt. Bunlar Müslüman olamazlar" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından partililer bayramlaştılar. Bayramlaşmanın ardından Eski Bakan Suat Kılıç, esnaf ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA - Kenan GÜN

eski-bakan-kilic-carsamba’dan-mesajlar-verdi…-(3).jpg

eski-bakan-kilic-carsamba’dan-mesajlar-verdi…-(4).jpg

eski-bakan-kilic-carsamba’dan-mesajlar-verdi…-(5).jpg

eski-bakan-kilic-carsamba’dan-mesajlar-verdi…-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel