İshak Doğan: Taraftarımızı maça bekliyoruz

İshak Doğan: Taraftarımızı maça bekliyoruz
Yılport Samsunspor’un başarılı oyuncusu İshak Doğan, cumartesi günü oynayacakları Gaziantepspor maçında taraftarları stada beklediklerini söyledi.

Son 3 haftada istediklerini sahaya yansıttıklarını belirten Yılport Samsunsporlu oyuncu İshak Doğan, “Geride kalan 3 haftada hem taraftarın istediği futbolu sahaya yansıttık hem de bol pozisyonlu farklı galibiyetler aldık. İnegölspor maçında son dakikalarda gereksiz bir gol yedik. İyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Böyle gidersek şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Gaziantepspor maçını da kazanıp 4’te 4 yapmak istediklerini ifade eden İshak Doğan, “Gaziantepspor maçı bizim için çok önemli. Kazanırsak 4’te 4 yapacağız ve ardından 2 tane zorlu rakiple oynayacağız. Gaziantepspor iyi bir takım. Eğer Gaziantepspor eksi puanla lige başlamasaydı artı 7 puanda olacaklardı. Bunların bilincindeyiz ve ona göre hazırlanıyoruz” diye konuştu.

 

Yılport Samsunspor taraftarını maça davet eden İshak Doğan, “Taraftarımız bizim en büyük desteğimizdir. Onları stada bekliyoruz. Taraftarımız statta olduğu zaman sahaya farklı bir futbol yansıtıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir