İşçi Kadınlar Doyasıya eğlendi

İşçi Kadınlar Doyasıya eğlendi
Tes-İş Sendikası kadın üyeleri, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi

 

HABER – FOTO: Ayhan GONCA

Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (Tes-İş) Samsun Şubesi, bünyesinde bulunan kadın üyeleri için geniş kapsamlı bir etkinlik düzenledi. Sendika lokalinde düzenlenen ve yaklaşık 90 kadın üyenin katıldığı etkinlik, Şube Başkanı Nakif Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla başladı.

 

Kadına Negatif Ayrımcılık

Yılmaz, Bir ülkede kadına ilişkin sorunların varlığı, o ülkenin sosyal ve ekonomik yaşamının sorunlu olduğunun en ciddi işaretidir dedi. 

Başkan Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü,’’Yaşadığımız yer kürede adalet ve barış, ancak kadına yapılan negatif ayrımcılığın son bulmasıyla sağlanabilecektir. Kadınlarına acı çektiren bir dünyada, erkeklerin ve çocukların mutluluğundan da bahsedilmesi mümkün değildir. Çalışanlarımızın ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ kutlu olsun dedi.

isci-kadinlar-doyasiya-eglendi-(1).jpg

Konuşmaların ardından Dermatolog Prof. Dr. Nilgün Şentürk’ Yüz Bakımı ve Estetik, Diyetisyen Dilek Aksümer  ise Obezite konusu hakkında sunum yaptı. Panele Mediva Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ahmet Şentürk te katıldı. Sendika tarafından verilen öğle yemeğinin ardından işçi kadınlar, müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel