İş yeri binası yıkılınca 46 yıllık mesleğini bıraktı

İş yeri binası yıkılınca 46 yıllık mesleğini bıraktı
Samsunlu Eczacı Sadi Subaşı, iş yerinin bulunduğu binanın yıkılacak olmasından dolayı 46 yıldır aynı dükkanda sürdürdüğü mesleğini bırakma kararı aldı.

Sadi Subaşı, İlkadım ilçesi Mecidiye Çarşısı içerisinde bulunan İŞKUR İş Hanı’ndaki dükkanının bulunduğu binanın yıkılacak olması nedeniyle mesleğini bıraktığını açıkladı. Eczanenin kepenklerini kapatmadan önce Samsun’un en eski eczane sahibi Ergun Danışman ve Samsun Eczacılar Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan ile birlikte poz veren Subaşı, duygu dolu anlar yaşadı.
1970 yılında açtığı eczanesinde 46 yıldır aralıksız olarak hizmet verdiğini belirten Subaşı, “Ben 46 yıl fiili hizmet verdiğim mesleğimi nokta koymak ihtiyacı duydum. Bugün de arkadaşlarımın katılımıyla birlikte eczanemi kapatıyorum. Bundan önceki dönemde oda başkanlığı görevi yaptım. Mesleğimde büyük hizmetler yapmaya çalıştım. Bugün de onun karşılığı olarak arkadaşlarımın arasından mesleğime noktayı koyuyorum. Bundan sonraki hayatımı optik olarak devam ettireceğim" dedi.
Sadi Subaşı, konuşmasının ardından eski ve yeni çalışanlarına, arkadaşlarına ve katılımcılara teşekkür ederek, mesleğini bırakıp dükkanına kepenk vurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir