IRMAKSANAYİSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ

IRMAKSANAYİSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ
TFF Samsun U18 Elit Ligi müsabakalarının 2. Haftasında oynanan Karadeniz spor- Irmak Sanayi spor karşılaşması hakem yüzünden sahayı terk eden Irmak sanayi spor takımı yüzünden yarıda kaldı

TFF Samsun U18 Elit Ligi müsabakalarının 2. Haftasında oynanan Karadenizspor- Irmak Sanayi spor karşılaşması büyük bir çekişme ile başladı. Maçın ilk dakiakalrından itibaren maçın orta hakeminin iddialara göre Karadeniz spor takımı lehine sürekli ve artarak devam eden kararları ile Irmak Sanayi spor teknik heyet ve futbolcularını adeta çıldırttı. Maçın başından itibaren rakip takım lehine düdük çalan hakeme tepki gösteren Irmak sanayi spor takımı ceza sahası yayı önünde olan pozisyonda penaltı noktasını gösterince, teknik heyette artık hakem kararına kararsız kalamayarak takımı sahadan çekti.

Son günler ve haftalarda Süper Lig başta olmak üzere hemen tüm liglerde ki fahiş hem hatalarına amatörün de amatörü olan U18 Elit Liginde de yaşanması üzerine futbol yöneticileri, otoriteler ve taraftarlardan hakem camiasına artarak devam eden tepkiler iyice ayyuka çıkmaya başladı. Şimdi gözler hakemin taraflı ve bilinçli düdük çalması nedeni ile sahadan çekilen Irmak Sanayi spor – Karadeniz spor karşılaşması hakkında verilecek karara yönelirken, hakemlerin son haftalarda ki bilinçli ve alenen aleyhte kararlarla gelecek genç futbolcuları futboldan soğuttuğuna dikkat çekildi.

Olayı gören bazı taraftarlar, “En kısa sürede bu maçta ki hakemin bu yönetimi hakkında gerekli cezalar verilmelidir. U18 Elit ligine kadar böylesi taraftarlık hakemlere inmişse vah bizim gelecek futbolumuza. Bunun gibi durum ve olayları acilen düzeltilmelidir. Minikler ligine kadar hakemlerin bilinçli hata ve taraflı yönetimleri gelecek futbolumuza ve futbolcularımıza hiçbir şey katmayacaktır. Aksine bizim futbolumuzu da bitirir. Yöneticilerin en kısa sürede gereken cezayı hakeme vermesi ve olayları toparlamasını diliyoruz” ifadeleri ile tepkilerini dile getirirken sahadan çekilen Irmak Sanayi spor takımına taraftarlardan da alkış olması hakeme tepkiler gözlerden kaçmadığı belirtiliyor.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor