İpler Beşiktaş'ın elinde

İpler Beşiktaşın elinde
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Skenderbeu'yu mağlup ederse gruptan çıkma adına büyük bir avantaj yakalayacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu'nda yer alan siyah-beyazlılar yarın Skenderbeu ile grubun beşinci maçında mücadele edecek. Şenol Güneş ve öğrencileri burada alacakları 3 puanın ardından, Lokomotiv Moskova - Sporting Lisbon maçından gelecek haberleri bekleyecek.
Grupta 8 puanlı Lokomotiv Moskova'nın ardından 6 puanla ikinci sırada yer alan Beşiktaş, yarın H Grubu'nun 3 puanla sonuncu sırasında yer alan Arnavutluk ekibi Skenderbeu'yu konuk edecek. Kara kartallar yarın eğer Arnavutluk ekibini mağlup ederse, Lokomotiv Moskova - Sporting Lisbon maçından gelecek haberleri bekleyecek. Ziraa Moskova ekibi Sporting Lisbon'u mağlup eder ya da berabere kalırsa, Şenol Güneş ve öğrencileri UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndan çıkmayı garantileyecek.

AVRUPA'DA GOL SORUNU
Süper Lig'de gol sorunu yaşamayan ve 12 haftada rakip ağlara 30 gol gönderen siyah-beyazlılar, ligde maç başına 2,5 gol ortalaması ile mücadele ediyor. Kara kartallar, Avrupa'da ise gol yollarında aynı etkinliğini sergileyemiyor. UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda dördüncü maçlar geride kalırken Güneş'in öğrencileri bu 4 maçta rakip ağlara sadece 4 gol gönderebildi. Kendi kalesinde de bu maçlarda 3 gol gören siyah-beyazlı takım yarın Skenderbeu'ya karşı gol yollarında sıkıntı yaşamamak istiyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in son dönemde formda olan Alman golcü Mario Gomez'i de bu karşılaşma öncesi uyardığı ve ligde olduğu gibi Avrupa'da da gollerine devam etmesini istediği bildirildi.

AS KADRO SAHADA
Yarın Skenderbeu ile oynanacak kritik karşılaşmada Beşiktaş'ın as kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Ligin 12. haftasında Medicana Sivasspor ile oynanan maçta rahatsızlığı sebebiyle 18 kişilik kadroda yer bulamayan Gökhan Töre'de ilk 11'deki yerine dönüyor.
Beşiktaş'ın Skenderbeu karşısında mücadele edeceği muhtemel 11'i şöyle:
"Tolga, Beck, Ersan, Rhodolfo, İsmail, Gökhan Töre, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Gomez."

MAÇ SAATİNDE SAĞANAK YAĞIŞ
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00 da başlayacak olan Beşiktaş - Skenderbeu karşılaşmasında Polonyalı hakem Pawel Gil düdük çalacak. Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk, Marcin Borkowski yapacak. Maç saatinde Olimpiyat Stadı'nda sağanak yağış beklenirken, hava sıcaklığı ise en düşük 13 en yüksek 19 derece olarak hissedilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir