İNTİHAR OYUNU

İNTİHAR OYUNU
Önceki gün Samsun' da, bugün de Çarşamba'da intihar iddiası ile çatıya çıkan gençtenİntihar şov:2

Önceki gün Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan Onur H.(19)isimli şahıs bu gün de Çarşamba'da 5 katlı bina çatısına çıkarak yeni bir intihar oyununu sergiledi. Müzakereci Polis memuru genci ikna ederek çatıdan indirdi.

 

Önceki gün Gazi Devlet Hastanesi çatısına çıkarak intihar etmek istediğini iddia eden Onur H. (19) isimli genç bu defa da saat 14.00 sıralarında Çarşamba İlçesi Kirazlıkçay Mahallesi Değirmenbaşı sokak No: 19 da ki binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çevrede ki vatandaşların durumu Polis 155'e bildirmesi ile olay yerine gelen İlçe  Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde  ki alanı emniyet şeridi ile çevirirken, müzakereci Polis memuru ve Mahalle Muhtar heyetinden bir kişi çatıya çıkarak genci iknaya çalıştı.

 

Yaklaşık 20 dakika çatıda Müzakereci Polis memurunun konuşması ile ikna edilen genç çatıdan indirilerek İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü. Aç olduğunu belirten gence Polisler yemek verirken olayı neden gerçekleştirdiğini açıkladı. Çatıya çıkan ve adının Onur H.(19) olduğu öğrenilen gencin, önce ki gün Samsun' da ki intihar eylemin de, "Allah'a yemin ettim atlayacağım" ve "Cenneti rüyamda gördüm ona gitmek için" atlayacağım ifadelerini kullanırken Çarşamba' da ise Aracının arızalandığı için parasız kaldığını ve para temin ederek aracı ile Kastamonu'ya gitmek istediğini iddia etmesi dikkatlerden kaçmadı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Onur H. (19), yaptığı açıklamasında "Aslen Kastamonulu'luyum ama Ankara Haymana' da ikamet ediyorum. Teyzemin tarlasında sarımsak ekmiştim onları toplayıp aracımla Samsun' da satmaya geldim ama yolda aracım arıza yaptı. Sarımsakları sattım ama parası ile aracımın borcunu ödeyemedim bende Çorum, Samsun' da selpak satarak para toplamaya çalışıyordum" diyerek şöyle devam etti.

 

Önceki gün Gazi Devlet Hastanesine gitmiştim. Orada birileri "Ben sigara içerken çatıdan atlayacak diye ihbar etmiş." Balkonda polisin geldiğini görünce korkudan çatıya çıktım. Sonra ben ikna oldum ve oradan indim. Bu gün beni arayıp Polisler yardım edecekti ama aramadılar ben de Ünye'ye selpak satmaya giderken Çarşamba'ya uğradım. Burada kimse yardım etmeyince bunalım geçirdiğim için oraya nasıl çıktığımı bilmiyorum. Şimdi başım çok ağrıyor. Bunaldım yaptım." şeklinde kendisini ifade etti.

 

Olay anında ise çevrede ki vatandaşlar "Derdin ne oğlum" diyerek intihar eylemine tepki gösterirken Müzakereci Polis memuru ile Mahalle Muhtar heyetinden Recep Kayıkçıoğlu'nun çabaları ile çatıdan indirilmesine vatandaşlardan tepkiler yükselmesine neden oldu. Bu arada Onur H. (19)'nin intihar eylemlerini şova döndürerek, alışkanlık haline getirdiği iddiası ile vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

 

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 

Nevzat AKKAYA / Çarşamba - SAMSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber