İNTİHAR GİRİŞİMİNDE REKORA KOŞUYOR

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE REKORA KOŞUYOR
Samsun'da 4 gündür intihar girişimlerinde bulunan, her seferinde polisler tarafından engellenen şahıs, bu kez yapımı süren yeni Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatından atlamak için girişimde bulundu

Kastamonu Araç nüfusuna kayıtlı olan C.H (20), 23 Haziran Perşembe günü özel bir hastanenin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Güvenlik güçlerinin yoğun çabasıyla çatıdan indirilen genç, olaydan yaklaşık 2 saat sonra bu kez tedavi için götürüldüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Hastane personelinin çabalarıyla intihardan vazgeçirilen C.H, Ruh Sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi.

intihar-girisiminde-rekora-kosuyor-1.jpg

İlkadım Kaymakamlığı yanında bulunan özel bir hastanenin çatısına çıkma girişiminde bulunan genç, güvenlik görevlileri tarafından engellendi. Buradan ayrılan genç, hastanenin yanındaki İlkadım Kaymakamlığı’nın çatısına çıktı. C.H, 6 katlı binanın demirliklerinden kendini sarkıtarak intihara teşebbüs etti. Polis ekiplerinin çabasıyla ikna edilerek intihardan vazgeçirilen C.H, binadan indirildi. Olaydan bir süre sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden de intihar etmek isteyen C.H'nin intihar girişimi görevlilerce engellendi.

intihar-girisiminde-rekora-kosuyor-2.jpg

Genç son olarak, Çarşamba ilçesinde yapımı süren Devlet Hastanesi inşaatına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İntihar etmek isteyen genç, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin ve emniyet ekiplerinin müdahalede bulunmasını engellemek için inşaatta bulunan taş parçalarını 5. kattan aşağıda fırlattı. İntihar girişiminde bulunan genç, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan Bilgin'in gencin yanına gitmesiyle vazgeçirilerek aşağı indirildi.

intihar-girisiminde-rekora-kosuyor-5+.20160628110802.jpg

Samsun'da 5. kez intihar girişiminde bulunarak rekora koşan C.H, Çarşamba Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalelerin ardından Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

haberin videosu için lütfen tıklayınız: 

http://sekerhaber.web.tv/video/intihar-girisiminde-rekora-kosuyor__jrbkyfxbwza

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber