Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

İnternetin köşe fareleri adam olmuş!..

İnternetin köşe fareleri adam olmuş!..

 

Geçtiğimiz günlerde sizlerle hatırlarsanız bir “YORUM” paylaşmıştık.

O yorumun neden yapıldığı gün aşikardır. Bu gün ise daha farklı bir YORUMCUK gelmiş. CUK diyorum çünkü son zamanlarda piyasada artık bizim haberci ve gazeteciliğimizi akılları sıra yargılamaya çalışan ve sorgulayan kendileri hiçbir halt yapamayan zavallı bir avuç çevre

Bize nasıl hakaret edeceğini, ne diyeceğini adeta sapıklık içinde sürdürüyor. Bu yorumların eli yüzü yıkanmış önyargılı yorumlar olduğunu biliyorum.

Kaldı ki bizim artık bu tip zavallılarla geçirecek vaktimiz yok.

Hadi diyeceksiniz ki o zaman neden yorumları buradan yayımlıyorsunuz.

Bu zavallı tipler kendi isimlerini yazmaktan aciz oldukları için HASAN HÜSEYİN, AHMET VELİ, KABAK HAFIZ falan filan mahlaslar ile yazı yorum yapıyorlar. Akıllılar ya!.

Yahu be zavallı kardeşlerim yorum yapın, eleştirin laf diyen taş olsun.

Ama neden adınızı yazmaktan korkarsınız?

Madem adınızın çıkmasından tırsıyorsunuz o vakit adam gibi yorum yapın.

Her zaman dediğim gibi ELEŞTİRİN, BİZE EKSİKLERİMİZİ SÖYLEYİN. ADINIZLA OLSUN TEK LAF EDERSEK o zaman laf söz edin.

Her neyse bakın birileri ne yazmış.

Yorumcuklardan sonra sizlerle konuya devam edeceğim:

 

Gazetemizden ÇTV ‘ye ziyaret

her hakli

seneledir bu işi yapiyosunuz burnunuzdan kil aldirmiyosunuz ne yaptinzda ne istiyosunuz özellkle erol şeker dilencilikle gazteci olmayi ayiramiyan bir insannin özellikle bir gazetenin yazi işler müdürü olman garip sizi insanlar medine dilencisi gibi görüyor benim tavsiyem bu işi birakin birakinda birileri yapsin saygilar sanirim bunu yayinlamassin en azindan kendin oku selamlar olsun dilenci kardeşlerime

           

85.110.176.44

kaan çalişkan

07 Aralık 2011 Çarşamba 16:52

 

yorum

YERİMİZ BİR SÖZÜMÜZ BİR ADIMIZ BIR MESLEGİMİZ BİR EGER BİRLİK İSTİYORSANIZ BUYRUN BİRLİGİMİZ BELLİ TEMSİLCİLİMİZE BAS VURUN DEGERLENDİRİP MUTLAKA SİZLER İCİN DE BİR YER BULURUZ AMA SEFİRİMİZE BİYAT ETMEK SARTIYLA BUYRUN GELİN

           

88.254.184.203

VELİHAT SÜLEYMAN GÜL

07 Aralık 2011 Çarşamba 17:20

***

Şimdi bir insanı sevmeye bilirsiniz. Ama bu kadar kendini aşağılamaya gerek yok ki birilerinin. Kaldı ki AŞAĞILIK’ ta bir mevkiyi gösterir. Bunların aşağılıktan da berbat hallere düştüklerini görmemeleri inanın bana üzüntü veriyor.

Hadi yaptınız yorumu:

Dediniz ki MEDİNE DİLENCİSİ…

Eh be güzel kardeşiiiim. Allah senden razı olsun. Nerde o MEDİNE DİLENCİ OLMAK. Allah nasip eylesin de MEDİNE DİLENCİSİ OLAYIM. Allah senin gibilere de nasip etsin de oralara yüz sürsen belki insan olduğunu hatırlarsın.

Senin gibi birkaç kuruş için yalakalık, sözüm ona adamlık yapacağım diyerek laf edeceğime, MEDİNE DİLENCİSİ olurum çok çok iyidir.

Kaldı ki bu gazete 2005 yılından bu yana rabbime şükür kimseye dilencilik etmemiştir. Çoğundan ( belki içinde sende varsın)  alacağını bile alamamış bir gazetedir. Biz emeğimizin karşılığı olmayan tek kuruşa bu güne kadar talip olmadık.

İstemedik, istemeyi ar edindik.

Kendisini aynada gören sanıyorum son zamanlarda hep BEN Sanıyorlar. Ben buyum, buradayım, adam gibi işimin başındayım. Kulaklık takıp gazeteciliğimi yapıyorum da…

Siz kimin kapısında 5 kuruş için yalakalığa, rezilliğe, oraya buraya koşturmaya devam edip adamlığı 5 kuruşa düşürüyorsunuz anlayamadım hala..

Bu mu sizin adamlığınız. Bari MEDİNE DİLENCİSİ OLUNDA ADAMLIK, İMAN VE DÜRÜSTLÜK ÖĞRENİN.

İnternet köşelerinde ki kırıntılarla yaşamaya çalışanlar kendini adam sanmaya başlamış. Adamım diye geziniyorlar. Medeni olmayı henüz keşfedememişler.

Yeter mi…

NOT: kaan çalişkan.

Demişsin ya yayınlamasın diyerek. İnternetten seni rezil etmemek için yayınlamadım ama bak gazetede yayınlıyorum. Gerçek adını da yaz da bu millet nasıl biri olduğunu daha iyi anlasın. İnternet cafe köşelerinden adamım havası yapmana gerek yok. Anladın onu sen…

 

:�

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi