İnternet Habercileri Derneği'nden İYİ Parti'ye ziyaret

İnternet Habercileri Derneği'nden İYİ Parti'ye ziyaret
İnternet Habercileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy'u ziyaret etti.

İnternet Habercileri Derneği ziyaretlerini sürdürüyor.

Dernek Başkanı Coşkun Özbek ve Yönetim Kurulu üyeleri, derneğin amacı, kuruluşu, üyeleri ve çalışmaları hakkında Hasan Aksoy'a bilgi verdi. TBMM gündeminde olan ve yeni yasama döneminde görüşüleceği açıklanan internet yasası ve yasa ile ilgili tartışmalar ve beklentiler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Coşkun Özbek, amaçlarının ilkeli ve basın meslek ilkelerine uygun habercilik yapmak ve İnternet Habercileri ile bir araya gelerek dayanışma içerisinde olmak olduğunu söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy da İnternet habercilerinin Basın meslek ilkeleri altında bir araya gelmesinin çok olumlu olduğunu, mesleğini ve işini doğru olarak yapanlara  hiçbir siyasi önyargı olmadan katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Yerel basının önemli olduğunu, çıkacak olan yasada basın özgürlüğünü kısıtlayan maddelerin değiştirilmesi ve medyanın baskı altında kalmadan görev yapabilmesinin yolunu açabilmek için her türlü katkıyı sağlamaya milletvekilleri ile birlikte hazır olduklarını belirten Hasan Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

74831a6d-c6e9-45ed-bd08-9328ea235012.jpg

 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir