ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

İNSANLIK ÖLMÜŞ!

İNSANLIK ÖLMÜŞ!

Suriye’de insan ölmüyor, insanlık ölüyor.
Türkiye sınırına yakın İdlib şehri cani Esed’in sarin gazı atarak İdlib’de çoluk çocuk demeden öldürmektedir.
Bizdeki Fetö gibi kendi halkına kurşun sıkan, gaz bombası atan cani Esad canın cehenneme…
Akşam küçük bedenleri görünce bende öldüm, bittim, insanlığımdan utandım, yerin dibine girdim. Orada masum yavrular hiçbir suçları yokken, birileri tarafından öldürüldüler.
Akşam onları izlerken gözlerim doldu.
Cennet kokan yavrular ne masumane duruşları vardı.
Allah’ın onları cennetine koydu masum yavrular cennette peki biz ne haldeyiz.
Ey uyuyan Müslüman sizlerde tık yok, tepki yok, yoksa vicdanlar mı karardı.
Hani Suriyelilerin ülkemizde ne işi var diyenlerin vicdanına soruyorum.
O çocuklar gelemeyenlerdendir.
O çocuklar ülkemize gelseydi yaşasaydı olmazmıydı.
Ey gafiller bir empati yapın kendi çocuklarınızın olduğunu düşünün kıyameti koparırdınız.
Sizi ve vicdanınızı Allah’a havale ediyorum.
Yıllar önce Halep’de de Saddamın yaptığı katliamın biz benzeridir İdlib, Saddam diktatördü
O da bir zalimdi ve sonunu kendi hazırladı bitik noktasındaki Esedin yandaşı Rusya’da tepkisiz kalmıştır. Hani dünya insan hakları örgütleri Suriye’de katliam yapılıyor nerdesiniz insan hakları savunucuları size sesleniyorum nerdesiniz. Bu bir soykırımdır insanlık suçudur eritrede, morada, myanmarda, Kudüste, Mısır’da, Beyrat’ta, insanlık öldürülüyor yalancı medeniyet şakrabanları sizden bir şey duymak istemiyorum. Artık, siz insan haklarını savunmayın diyorum. Birazda bizim cami cemaatine sesleniyorum. Sessizce camide namazlarınızı kılın Yarın size suriye’deki masun ölen çocuklar sorulmayacak sanmayın.

Onların vebali sizi-bizi yiyip bitirecek ey uyuyan Müslüman hani tepkin, hani isyanın, insanlığın öldüğü vakittir. Suriye şahsım sessiz kalamaz, vicdanım rahatsız, huzursuzdur. Değerli dostlar, yaşasın cehennem zalimler için diyorum. Katil hafızın oğlu katil Esed adı Müslüman kendisi kafir, zalim Esed senin sonunu görmek istiyorum. San ah ve bedduamı yolluyorum.
 

Değerli okurlarım;
sizlerde duada bulunun Allah’a yalvarın, dua da bulunun Suriye’deki bu zulüm bitsin çocuklar ölmesin insanlar ölmesin ve insanlık ölmesin diyorum.
 

Değerli okurlarım, sadece 5 dakika empati kurun ve kendinizi deneyin, sizin çocuğunuz olduğunu düşünün ne yaparsınız sadece bu yeter diyorum. Zalimi seveni, bir avuç soysuzun hatırı için zalimi alkışlamam. Çünkü kendime ters, yaşantıma ters, yaradılışıma ter bu zulüm büyük de olsa, küçük de olsa bana gelmez dostlar sizlerin de tepkinizi ortaya koymanızı isterim. Dünyada özellikle islam coğrafyasında İslam’a ters yaşantı ve olaylar gerçekleşmekte olduğunu görmekteyiz. Kul azmayanınca Allah musibet göndermezmiş. Uyanalım tövbe edelim. Allah’a dua edelim, bizi  ıslah eylesin, bizi hidayete erdirsin, bizi samimi Müslümanlar dan eylesinAllah’ım bize cihat şuurunu nasip etsin. Uyanalım, gerçekleri görelim, şahsım zulme sessiz kalamıyorum sizde kalmayın.
Allah sonumuzu hayır eylesin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ERTAN SAĞLAM Arşivi