Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

İnşallah iletişimimiz bundan sonra güzel olur

İnşallah iletişimimiz bundan sonra güzel olur

Herkes soruyor bu anket iş yapar mı? Valla anketin iş yapıp yapmayacağına, yine oy verecek halk karar verecektir.

Biz hasbelkader bir anket yapıyoruz tarafsız olarak kim daha oy çok alırsa onu yayınlayacağız. Burada hedef veya amacımız asla şu veya bu parti ve ya aday önde bitirsin değil. Kimi daha çok bu halk seviyorsa onun oyu fazla olacaktır.

Elbette ki bazı adayların fikri şu: Kardeşim ben kimseye söylemiyorum oy kullanmıyor bizi sevenler. Ben o zaman aday olamayacak mıyım?.

Biz kimseye aday olmaz, olmamalı demiyoruz. Bizim yukarıda belirttiğim gibi hedefimiz kim oy çok alırsa onu yayınlamak. Kim aday olacak bizi hiç ilgilendirmiyor. Halkın kimi görmek istediğini soracak olursanız veya mesela AK Parti kimle yola devam edecek derseniz....

İşte o noktayı biraz daha günler geçsin kesin söyleriz. Ama şu an asla değil. Hem de anket sonucu ne çıkarsa çıksın.

***   

Hazır anketten açmışken konuyu anket bir eğitim işidir. Eğitimi iyi olan şehirler bu anketlerle geleceğini tayin edebilir.

İşte bu noktada güzel bir eğitim haberini de bugün sizlere aktaracağız. Kim ne derse desin ilçemize kazandırılan Hukuk Fakültesi sonrasında bugün eğitime kazandırılacak olan İletişim Fakültemizin açılış töreni yapılacak. Bizim de içimiz kıpır kıpır. Belki biz de sonunda Habercilik konusunda rahatlarız. Hem bilgileniriz hem de destek buluruz ümidindeyim.

Ancak;

Hukuk Fakültemiz eğitime başladıktan sonra bazı sıkıntılar yaşanmadı değil. Ama o zamanda dile getirdiğimiz gibi bugün haklılığımız ortaya çıkmaya başladı. O günler de zemin tam hazır değildi. Hem kurumsal olarak hem ilçe olarak. Ama o dönemde söylediklerimiz yapıldıkça bu fakültede ki öğrenciler de rahatladı huzura kavuştu bizler de. Bu gün tek eksik yan kaldı.

Hukuk Fakültesi Dekanı sanırım bu fakültelerimizle ilgileniyor. Söz sahibi yani bu dekanımız.

Kendisi kişi olarak çok iyi bir insan ancak kendisi ve Fakültede görev alan diğer Eğitim ordusu görevlileri eski DSİ yeni Hukuk Fakültesi binasından bir adın Çarşamba ilçe sınırı içine yıllardır adım atmıyorlar. Neden?

 Bu sorunu sanırım ki OMÜ Rektörü Sayın Hüseyin Akan çözecek. Başka çare kalmadı görüntüye göre. Eğitimciler, idareciler bulundukları şehirle bir şekilde bütünleşmez, şehirle iç içe olmazlarsa bu bütünleşmeyi Öğrencilerden nasıl isteyebiliriz ki?

Nasip belki de bu yıla kalmıştı. Nasıl olsa bu gün İletişim Fakültemizi açıyoruz. Yani OMÜ Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi öğrenci, Eğitim ordusu ile umarım bundan sonra iletişime geçerler de o görünen aysberg yıkılır ümidindeyim.

Bu gün çok arzuluyorum Sayın Rektörümüze bu soruları sormayı...

Neden dekan ve öğretim görevlileri ilçe içine girmekten imtina ediyorlar?. Neden öğrencilerin bu kadar ilçeye ön yargılı olmaları sağlanıyor? (Kaldı ki öğrenciler artık olayı çözdüler ve ilçe merkezinde gönüllerince gezip tozuyorlar).  Sanırım çözüm rektör Sayın akan' da. O bu konuya direk akacaktır. Sonuç olarak; Yeni iletişim fakültemiz bu duygu ve düşüncelerle ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum... 

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi