İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sektörü Çalıştayda Buluşacak

İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sektörü Çalıştayda Buluşacak
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren KUYAP, inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren firmaları çalıştayda buluşturarak sektörün sorunlarını ele alacak

KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP) kapsamında İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektörü ’ne yönelik, “Sektörel Arama Çalıştayı” düzenlenecek. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Sektörel Arama Çalıştayı, 30 Eylül 2014 salı günü saat 13.30’da North Point Otel’de yapılacak.

SEKTÖRÜN İHTİYAÇLARI BELİRLENEREK ÇALIŞMA YAPILACAK
Çalıştaya ilişkin açıklama yapan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, “İnşaat ve yapı malzemeleri sektörü ülkemiz için olduğu gibi bölgemiz ve Samsun için de büyük önem arz etmekte. Bu doğrultuda sektörün ihtiyaç ve beklentilerini doğru anlamak ve sektöre yönelik orta ve uzun vadede ne gibi çalışmalar yapılabileceği, hangi alanlara müdahale edebilirizi değerlendirmek üzere sektörümüz temsilcileriyle bir araya geleceğiz” dedi.

BİRLİKTE HAREKET EDİLECEK
KUYAP Projesi hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Murzioğlu, “KUYAP Projesi ile birlikte bölgemizde birçok iş geliştirme programını tamamladık. Ancak sadece bu programları gerçekleştirmekle de yetinmiyoruz, sektörlerimiz ile birlikte çalışmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda 30 Eylül salı günü inşaat ve yapı malzemeleri sektörü ile çalışacağız. Bu toplantıda sihirli değnek sektör temsilcilerimizin elinde olacak ve sektöre ilişkin neler yapabilirizi üretim, pazarlama, yönetim ve uluslararası hedef pazarlarımız başlıklarında onlar belirtecekler. Böylece nasıl daha rekabetçi oluruzu birlikte tartışacağız” diye konuştu.
Çalıştaya katılmak isteyen firma yetkilileri, Samsun TSO KUYAP Proje Ofisi’nden bilgi alabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir