İnebolu İlçe MEM' e Telat Aktaş geri döndü

İnebolu İlçe MEM' e Telat Aktaş geri döndü
2014 yılının mayıs ayında İnebolu’da 1.5 yıl görev yaptıktan sonra Samsun Ayvacık İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne atanan Telat Aktaş tekrar İnebolu’ya atanarak görevine başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Telat Aktaş, 30/09/2019 tarihi itibarıyla İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevin başladı. Göreve başlaması ile birlikte Aktaş ; ‘’ Değişik kurum ve kademelerinde yürüttüğüm görevlerden edindiğim bilgi, beceri ve tecrübenin ışığında, ilçemizin eğitim çıtasını daha yukarılara çıkarmak için İnebolu eğitim camiasının tüm paydaşları ile birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağımızı öncelikle ifade etmek istiyorum. Çalışma arkadaşlarımızla; şube müdürlerimizle, okul müdürlerimizle, müdür yardımcılarımızla ve en önemlisi öğretmenlerimizle birlikte, çocuklarımız için eğitim ortamını bir ekosistem olarak görüp eğitimin tüm bileşenlerini aktif hale getireceğiz. Öğrencilerimizin akademik becerileri ile birlikte sosyal ve sportif becerilerini destekleyerek ülkemizin geleceğine yön veren, enerjisini ve yeteneğini ülkemiz için sarf eden bireyler olmaları için gayret göstereceğiz. Ülkemizin önüne koyduğu vizyon projeleri istikametinde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş  bir süre ra verdiğim İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevime geri dönerek eğitim camiasında yeniden heyecanla başarılı proje ve çalışmalara imza atarak İlçe eğitimini ülke gündemine taşıyacak her türlü gelişmiş modern argümanları kullanarak başarma adına eğitim camiamız ve öğürencilerimizle birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyacağım. İlçe de görevime başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personelimize, velilerimize saygı ve selamlarımı sunar, eğitim camiasının temel unsuru olan sevgili öğrencilerimizin eğitim adına attığı her adımın başarıya dönüşmesini temenni ederim.’’ dedi.

HABER -FOTO: Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim