İnce'den, Kılıçdaroğlu Destekçilerini Susturan Sözler

İnceden, Kılıçdaroğlu Destekçilerini Susturan Sözler
CHP'nin 18. kurultayında konuşan Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu destekçilerinin "Başbakan Kemal" sloganlarını "Sokaktaki bağırıyor mu ona bakın" sözleriyle susturdu.

CHP kurultayında İlk sözü alan Muharrem İnceKılıçdaroğlu ile şahsi olarak hiç bir problemi olmadığını ama uyguladığı yanlış politikalarla cumhurbaşkanlığını Recep Tayyip Erdoğan'a hediye ettiğini ve bu durumu hazmedemediğini söyledi.

"O DA BU PARTİNİN EVLADI"

İnce'nin konuşması sırasında salondan yuhalama ve proteso sesleri yükselince İnce " bunun kendisini rahatsız etmeyeceğini ama sokağın böyle söylemediğini belirtti. Sloganlar bir süre daha devam edince İnce "Siz benim kardeşimsiniz" dedi. Divan başkanı olan CHP Grup BaşkanvekiliEngin Altay da "o da bu partinin evladı" diye partilileri uyardı.

KILIÇDAROĞLU DESTEKÇİLERİNİ SUSTURAN SÖZLER

Konuşmasının sık sık "Başbakan Kemal" sloganları ile kesilmesine sinirlenen İnce "Çetin Altan yazsaydı bunu şöyle yazardı: Türk’e Türk propagandasına gerek yok. Bana burada 'Başbakan Kılıçdaroğlu' diye bağırmanıza gerek yok. Sokakta bağırıyor mı ona bakın. Bana ne propagandası yapıyorsunuz? Bana AKP’liler laf atınca şaşırmıyorum da, Siz kardeşlerim bana laf atınca mı şaşıracağım. Hepiniz benim kardeşlerimsiniz. Bu hava seyre gelmez yoldaşlar. Gelecek zor olur" şeklinde konuştu. İnce'nin bu sözleri üzerine salondaki sloganların kesildiği gözlendi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset