Yeşim SARITAŞ

Yeşim SARITAŞ

İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOKTUR! İMKANI YOK EDEN İNSANLAR VARDIR!

İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOKTUR! İMKANI YOK EDEN İNSANLAR VARDIR!

"Bu yazdığımı okuyunca kiminiz saçmalamış diyebilir, kiminiz gülebilir, kiminiz düşünebilirsiniz. Çünkü her beyin kapasitesi yettiği kadarını düşünebilir!"

DÜNYA'DA İNSAN KATLİAMINI ENGELLEMEK ÇOK MU ZOR? BENCE DEĞİL!

İnanıyorumki Dünya üzerinde iyi niyetli olan insanların sayısı kötülere göre çok fazla. Din -dil - ırk gözetmeden insanı insan olduğu için sevenler çok fazla. Peki azınlık kötülerse neden engel olamıyoruz?

Ülkeleri ülke yapan içinde yaşayan vatandaşlarıdır. Devlet yetkililerine yetki veren vatandaşlarıdır. Çoğunluk yetki vermezse kimsenin yetkisi yönetimi olamaz. O zaman herhangi bir ülkede yanlış birşeyler  olunca toplu bir sese hangi devlet hayır diyebilir? Amacım burda propaganda yapmak değil amacım dünyanın neresi olursa olsun zulüm gören insanlar için her ülkeden ses verdirebilmek. Bugün onlara yarın çocuklarımıza! En büyük görev gençlerin çünkü Dünya bir devri kapatıyor ve diğerleri gençler için dönüyor... Teknoloji çılgınlığı yaşanan Dünya'da çok mu zor insan sevgisi barından gençlerin iletişim kurması bir araya gelmesi? Gelecek için yeni nesil için bir olmaları yanlışa hayır demeleri!

Dünyanın neresinde olursa olsun, nerde insan katliamı zarar gören insanlar varsa, gençler o gün ülkelerinde ses vermelidirler. Hangi ülke buna duyarsız kalabilir. Aynı anda birçok ülkede aynı ses..Bakın nasıl katliam olan yere müdahale edilirdi! Güç onda şunda bunda değil, güç bir araya gelen sevgi dolu yüreklerdedir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yeşim SARITAŞ Arşivi