İLKUMUT’TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

İLKUMUT’TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU
Yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları son derece renkli bir programla ve büyük bir coşkuyla öğretmenler gününü kutladı

 

HABER-FOTO: NEVZAT AKKAYA

Kurulduğu yıl olan 2006 yılından bu yana her yıl düzenli olarak kutlanan ve artık gelenekselleşen öğretmenler günü kutlama programı bu yıl da Özakkaya Restoran’da düzenlendi. Yaklaşık 100 ü aşkın kurum çalışanının katıldığı geceye Çarşamba Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Kemal Subaşı, Samsun Cumhuriyet Savcısı Halit Çetin ve İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi ve Kurucusu Ahmet Yılmaz ve öğretmenleri ve idareciler katıldı. Bu güzel günde İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve çalışanlarını yalnız bırakmadılar.

Protokolün, kurum sahibi Ahmet Yılmaz’ın ve tüm öğretmenleri temsilen iki öğretmenin günün anlam ve önemine binaen yaptıkları konuşmaların ardından, gece her öğretmene özel hazırlanan sürpriz hediyenin taktimi ile devam etti. Gecede Kurum sahibi ve Kurucusu Ahmet Yılmaz, “Özel Eğitim Merkezinin öğretmenleri de çok özel insanlardır. Sizler olmasanız bu kadar özel çocukları eğiten ve rehabilite ederek çocuklarımıza sahip çıkmak daha zordur. Sizlerin özverili ve başarılı çalışmaları nedeni ile sizleri bir kere daha kutluyor başarılarınızın ve başarılarımızın devam etmesini diliyor bu güzel gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Gecenin son bölümünde müzikle coşan öğretmenler; kolbastıdan zeybeğe, Gangam Style’dan horona kadar çeşitli danslarla öğretmenlik kadar eğlenmeyi de iyi bildiklerini gösterdiler.

Gecede Öğretmenleri duygulandıran görüntüler ve aktiviteler de geceye büyük renk ve duygu dolu anlar kattı. İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi idare3cileri Öğretmenleri için önce yaptıkları bir çalışma ile 100 ü aşkın Öğretmenlerini bir fotoğraf albümünde bir araya getirdi. Bu albümü tüm personellere hediye eden Kurum sahibi Ahmet Yılmaz daha sonra yine Öğretmenleri ünlü film karakterleri ile adeta özdeşleştiren ve ünlü filmlerin film afişlerinde ki ünlü sanatçıların fotoğrafları photoshopla alınarak okulda ki öğretmenlerin resimleri yerleştirildi. Film afişlerinde Öğretmenler birinde Jamse Bond olurken diğerinde Son Osmanlı Ali, Son Samuray’dan, Issız ada, Yüzüklerin efendisinden, Matrix karakterlerine kadar ünlü film artistleri olarak mükemmel bir ortamda muhteşem görüntülerle öğretmenlere doyumsuz ve unutulmaz bir Öğretmenler günü kutlaması gerçekleştirildi. Gecede Öğretmenler böylesi inanılmaz ve unutulmaz güzellikler içinde yapılan gecede kah gözyaşlarını tutamazken, kah neşe ve kahkaha dolu unutulmaz bir gece yaşadılar.

Biz de Haber Expres Gazetesi olarak Türkiye’nin sayılı kurumları arasına girerek Çarşamba’mızın gururu olan İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenlerinin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(1).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(2).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(3).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(4).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(5).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(6).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(7).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(8).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(11).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(12).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(13).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(16).jpg

ilkumut’ta-ogretmenler-gunu-coskusu-(17).jpg

             

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber