İlkumut’ ta "Öğretmenler Günü Yemeği" Göz Kamaştırdı

İlkumut’ ta Öğretmenler Günü Yemeği Göz Kamaştırdı
24 kasım öğretmenler günü Çarşamba da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, İlçede 2006 yılında hizmete açılan İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Legend otelde 'Öğretmenler günü" için yemekli program düzenledi

Legend Otel de verilen geceye Programa Çarşamba Kaymakamı Caner yıldız, Ayvacık Kaymakamı Kazım Kuruca, Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak ve Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ak ve İlçe MEM Şube Müdürlerinin yanı sıra Özel Yılmazlar İlkumut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenleri ve personelleri katıldılar. 

Öğretmenler günü sebebiyle Ayvacık Legend otelde düzenlenen program günün anlamına uygun olarak Öğretmen marşı ile başladı. Daha sonra pasta kesimi yapılarak programa katılanlar müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Programın açılış konuşmasını İlkumut  Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Ahmet yılmaz yaptı.

İlkumut Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz kurum hakkında bilgi verdi ve daha sonra tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Özel Yılmazlar İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin kuruluş amacını ve nasıl yola çıktıklarını anlatan Başkan Yılmaz, işitme engelli oğlu vesilesi ile tek bir çocukla başlayan Özel eğitim yolunda bu gün 600 çocuğumuz var. Şükür artık engelliler evlerde saklanmıyor aksine sokaklarda her gün hep birlikte iç içe yaşamayı öğreniyoruz. Bunun için yaptıklarımızla da övünüyoruz şeklinde ki konuşması dikkat çekti. 

 Programa katılan tüm protokol adına Çarşamba Kaymakamı Caner yıldız konuşma yaptı. Yıldız “ Başta İlkumut  Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmenler ’in  öğretmenler  gününü kutlarım “  dedi. Konuşmalardan sonra Öğretmenlerin Öğretmen maşı ile birlikte getirilen pastayı kesmeleri ile birlikte Legend otelde yapılan eğlence gece  geç saatlere kadar eğlenceli bir şekilde devam etti.

HABER – FOTO: NEVİN MUTLU- SEZER ÇOBAN 

ilkumut3.jpg

ilkumut1.jpg

ilkumut2.jpg

ilkumut4.jpg

ilkumut6.jpg

ilkumut8.jpg

ilkumut9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber