İlkumut finale doğru emin adımlarla ilerliyor

İlkumut finale doğru emin adımlarla ilerliyor
4. Atatürk Kupası Samsun’ da devam ederken 52 takımla başlayan turnuva da İlkumut spor kulübü rakip tanımayan İlkumut takımı Playoff ilk turunda Samsun Ağız ve Diş Hastanesini 5-0 yenerek finale doğru emin adımlarla ilerliyor

 

HABER MERKEZİ

Samsun’ da gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen Atatürk Kupası maçlarının bu yıl 4. başladığı gibi aynı hız ve heyecanla devam ediyor.  Turnuvaya 52 takımla başlandı ve finale kadar gruplardan çıkan takımlar playoff eşleşmelerine kaldı. Çarşamba İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilityasyon Merkezi bünyesinde bulunan İlkumut Spor Kulübü ilk grubundan Lider olarak çıktıktan sonra playoff  grubunda ki ilk maçında Samsun Ağız ve Diş Hastanesi takımı ile karşılaştı.

İlkumut Spor Kulübü playoff  grubunda ki ilk maçında Samsun Ağız ve Diş Hastanesi takımı  ile 19 Mayıs Stadyumu yanında bulunan Suni çim sahada karşı karşıya geldi. Karşılaşmada İlkumut takımı rakibini adeta ezdi geçti. İlkumut takımı maça hızlı başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında İlkumut takımı Mustafa Can’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda rakibine daha çok baskı kuran İlkumut spor takımı rakibine karşı kurduğu üstünlüğünü oyuncuları Fatih Arabacı, Gökhan Özden, Selçuk Aksu ve Ali Kurt’un attığı gollerle sahadan 5-0 lık net bir galibiyetle ayrılmasını bildi.

Bu maç sonrasında Pazartesi günü İlkumut spor Kulübü saat 17.30 da yine Samsun Suni Çim sahada Karayolları Yol spor takımı ile karşı karşıya gelecek. Bu maçı aldığı takdirde İlkumut spor Kulübü takımı kupada çeyrek finale yükselme şansını yakalayacak. Atatürk Kupası turnuvasına katılan İlkumut Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz takımının hiçbir maçını kaçırmazken tüm maçları yakından izledi. Son maç sonrasında gazetemize açıklamada bulunan Yılmaz, “Geçen yıl Atatürk Kupasını bizim takımımız havaya kaldırdı. Kupa töreninde kupamızı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat kılıç bizzat vererek hem takımızı hem de Çarşamba’yı onore etmişti. Bu yılda hedefimiz yine şampiyon olup Çarşamba’nın takımı olarak Atatürk Kupasını kaldırmak ve şampiyonluğumuzu tekrarlayarak Bakandan kupayı bir kere daha almak istiyoruz” diyerek şöyle devam etti.

İlkumut Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz, “Bu yıl yine iddialı ve şampiyonluk özlemi ile dolu güçlü bir kadro kurduk. Maçlarımızda rakiplerimizi küçümsemiyoruz ama şampiyon olmak için arzulu ve iddialı oyunlar sergiliyoruz. Turnuvada göze batan ilk takımlar arasında yer alarak şampiyonluğa oyuncularımızın uzanacağına inanıyorum. Çarşambamızın adını Samsun’da bir kere daha duyurmak ve şampiyonluğu üst üste iki defa alan ilk takım olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle takım oyuncularıma ve takıma emeği geçen herkese teşekkür ediyor şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bir kere daha emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber