İLKADIM'DA 'PARALEL' OPERASYON!

İLKADIMDA PARALEL OPERASYON!
İlkadım Belediyesinde cemaatin yardım derneği olarak bilinen 'Kimse Yok mu Derneği' ile 3 yıl önce imzalanan protokol iptal edildi.

Bir önceki dönemde ortak proje olarak kullanıma sunulan belediyeye ait 4 kattan oluşan Yaşar Doğu Kültür Merkezi'ndeki paralel bağlantının izleri silindi.

 

BAŞKAN TOK'UN ÇABASI

MHP'li Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile paralel yapı olarak ifade edilen ve cemaatin yardım derneği olarak bilinen Kimse Yok Mu arasında 3 yıl önce imzalanan protokol, İlkadım Belediye Meclisi tarafından alınan kararla tahsisi iptal edilerek Etüd Merkezi ve Bilgi Evi olarak kullanılması kararı çıktı. Ülke genelinde paralel yapı olarak ifade edilen cemaate tahsis edilen yerlerin iptali ile ilgili çalışma İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un çabalarıyla yeniden belediyenin kullanımına kazandırıldı.  

 

5 YILLIK TAHSİS İPTAL EDİLDİ

Yaşar Doğu Kültür Merkezi, bir önceki dönemde  9 Eylül 2011 yılında Belediye Meclisinin 68 sayılı kararıyla ortak hizmet projesi kapsamında 5 yılık süre ile eğitim ve dernek faaliyetlerinde kullanılmak maksadıyla tahsis edilmişti.   İlçedeki gençlerin ve öğrencilerin eğitim amaçlı kullanılması için yapılan ve önceki dönem paralel yapıya yakınlığı ile bilinen Kimse Yok Mu Derneği’ne tahsis edilen Yaşar Doğu Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina uğraşlar sonucu yeniden belediye bünyesinde kazandırıldı. Yapılan protokolde binada görevli 3 personel,  binanın elektrik, su ve ısınma giderlerinin %50’si belediye tarafından karşılanacağı belirtilmişti. Paralel yapı ile ilişkili olarak bilinen Kimse Yok Mu Derneği  ile Belediye tarafından daha önce yapılan tüm anlaşma ve protokoller iptal edilmiş bulunmaktadır.

 

HER MAHALLEDE YAYGINLAŞACAK

Çocuk ve gençlerin donanımlı bir şekilde eğitim göreceği Yaşar Doğu Kültür Merkezi etüd merkezi ve bilgi evi olarak kullanılarak bu eğitim politikası  her mahallede yaygınlaştırılacak.

ilkadimda-paralel-operasyon!-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel