İlkadım'da “Gençlik Çalıştayı” Yapılacak

İlkadımda “Gençlik Çalıştayı” Yapılacak
Samsun'un 2019 Eğitim Vizyonu’nun belirlenmesi kapsamında çalışmalar yürüten İlkadım Kaymakamlığı, ilçedeki gençlerin sorunları ve çözüm yollarının masaya yatırılacağı “Gençlik Çalıştayı” düzenleyecek

 

İlkadım Kaymakamlığı, 2019 Eğitim Vizyonu Çalıştayı'nın tamamlanmasının ardından bu kez de ilçedeki gençlerin sorunlarının masaya yatırılacağı önemli bir çalıştay için kolları sıvadı. İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım Eğitim Vizyonu Çalıştayı'nın hazırlanmasında emeği geçen rehber öğretmenlerin yanı sıra grafik ve basın çalışmalarını yürüten öğretmenlerle Amisos Otel'de yemekte bir araya geldi. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ile şube müdürlerinin de katıldığı yemekte İlkadım 2019 Eğitim Vizyonu çalışmalarında görevli Ön Hazırlık Komisyonu üyelerine başarı ve teşekkür belgeleri, Kaymakam Ahmet Narinoğlu tarafından verildi.

İlkadım Kaymakamı Narinoğlu burada yaptığı konuşmada, ilçede bu kez de bir Gençlik Çalıştayı düzenleyeceklerini kaydetti. İlkadım'daki gençlik üzerine gerçekleştirilecek çalıştayın 3 ana başlıkta gerçekleştirileceğini söyleyen Narinoğlu, 'eğitim gören gençlik', 'sokaktaki çocuklar' ve 'riskli gençlik' başlıklarında ayrı ayrı çalışmalar yapılacağını ifade etti. Bu çalıştayın ilk olarak sorun analizi yapacağını, çözüm analizi ve risk analizi kapsamında da çalışmalar yapacağını anlatan Narinoğlu, ayrıca anket çalışmalarıyla sahaya inileceğini ve bilimsel bir metin ortaya çıkarılacağını ifade etti. Narinoğlu, "Bu çalışmaları gerçekleştirirken bilimsel olması çok önemli. Öncelikle dünya ne yapmış onu görmemiz ardından da biz ne yapabiliriz noktasında çalışmalar yapmamız lazım. Mayıs ayında yapacağımız Gençlik Çalıştayı'nın ardından da bir eylem planı gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz