İlkadım’da Fatih Projesi Çalışmaları

İlkadım’da Fatih Projesi Çalışmaları
İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ile birlikte FATİH Projesi kapsamında İlkadım ilçesinde yürütülen öğretmen eğitimlerinin devam ettiği okulları ziyaret etti

 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından başlatılan Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi Projesi (FATİH) kapsamında İlkadım ilçesinde yürütülen öğretmen eğitimleri devam ediyor.
İlkadım ilçesine bağlı okullardaki FATİH Projesi çalışmaları hakkında bilgi veren İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, “İlçemizde FATİH Projesi kapsamında 19 okulumuzda 418 akıllı tahta sınıflara monte edildi. Akıllı tahtaların kullanılması ile ilgili öğretmen eğitimleri aralık ayına kadar 5 eğitici formatör tarafından sürdürülecektir. Bugüne kadar 930 öğretmen Fatih projesi eğitimlerinden geçirilmiştir” dedi.
FATİH Projesi ile dünya ile rekabet edecek nesiller yetiştirme idealine kavuşacaklarını ifade eden İlkadım İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, “Eğitimde bilişim teknolojisinin kullanımında ülkemiz dünyaya örnek olacak seviyede bir projeye imza atmıştır. Bilgi çağında teknolojinin tüm nimetleri sınıfta öğretmenin hizmetine sunulmuştur. FATİH Projesi ile dünya ile rekabet edecek nesiller yetiştirme idealine kavuşacağız. Eğitimlerde görev alan eğitici formatörlere ve eğitimlere katılan öğretmenlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel