İlkadım Canik için seferber

İlkadım Canik için seferber
Sel felaketi sonrası Canik halkının yaralarını sarmaya devam eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Dürüstlük en büyük sermayemizdir. Yardımlarımızı insanlık namına yapıyoruz" dedi

 

4 Temmuz'da şiddetli yağışlar sonrası sel felaketinden büyük zarar gören Canik halkının ve sanayi esnafının bir haftadır yaralarını sarmaya devam eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yardımları hiç bir zaman siyaset malzemesi olarak kullanmadıklarını söyledi. Kendisinin 1999'da Marmara depremini yaşayan bir depremzede olduğunu ifade eden Başkan Demirtaş, “Sel felaketi sonrası büyük maddi hasarların ve can kaybının yaşandığı Canik' te ilk günden itibaren tüm ekiplerimizi seferber ettik. Tüm gücümüzü ve enerjimizi selden büyük zarar gören vatandaşlarımızın bir an önce hayatlarının normale dönüşmesi için harcıyoruz" diye konuştu.

 "Yardımın siyaseti olmaz" diyen Başkan Demirtaş, "Biz ilk günden bu yana yaşanan bu acı sel felaketinin izlerini yüreğimizde hissediyoruz. Çaresizliğin ne demek olduğunu çok iyi bilen birisiyim. 1999 Marmara depreminde yaşadığım o anı hiçbir zaman unutamıyorum. Bir depremzede olarak Canik'te selden zarar gören vatandaşlarımızın şu an hangi halde olduğunu, nasıl sıkıntılar yaşadığını, hangi ruh halinde olduğunu iyi biliyor ve anlıyorum. Biz orada hem manevi hem de maddi olarak elimizden gelen tüm imkanları seferber ettik. Bu felaket bugün Canik'te ise, yarın başka bir ilçemizde yaşanabilir. Biz geçmişimizden aldığımız güç, inanç, ahlak ve maneviyatla vatandaşlarımızı kucakladık, acılarını paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz. Bu olaya siyasi değil, insani bakmak lazım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel