İlkadım Belediyesi'nden Anlamlı Yardım

İlkadım Belediyesinden Anlamlı Yardım
İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından evleri selden zarar gören şehit ailesine yardım eli uzandı.

 


Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Yeşiltaş Karakolu’na düzenlenen saldırıda şehit olan 9 askerden biri olan Samsunlu piyade er Umut Bulut'un (21) Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bulunan baba ocağına selden zarar görmüş, şehidin babası Mustafa, annesi Gülbahar , eşi Özlem Bulut ve 9 aylık oğlu Selcuk Bulut'un kaldığı ev yaşanan sel felaketi sonrası kullanılmaz hale gelmişti. Yaşanan sel felaketinin hemen ardından afet bölgesine giden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve MHP İl Başkanı Şaban Kılıç şehit Umut Bulut'un evinde incelemelerde bulundu. Sel felaketi sonrası İlkadım ilçesine göç etmek zorunda kalan Bulut ailesinin yaralarını Başkan Demirtaş sardı. İlkadım ilçesi Kıran mahallesine göç eden şehidin babası Mustafa Bulut, " Başkan Necattin Demirtaş’ın sel sonrası bizleri bir an olsun yalnız bırakmayışı beni derinden etkiledi" dedi.
İlkadım Belediye Sosyal Yardım Müdürlüğü Kadın Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş, şehit ailesine yardım elini uzattı. Bulut ailesinin yeni evine koltuk takımı, oturma grubu, yatak odası, bebek beşiği, masa, sehpa, halı, soba, tül gibi ev eşyalarıyla baştan aşağıya donatan Bayan Demirtaş, "Vatanı kurtarmak uğruna canlarını seve seve veren şehitlerimizin ve onları yakınları olan ailelerinin her zaman yanındayız. İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü Kadın Koordinasyon Merkezi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza imkanlarımız doğrultusunda yaptığımız yardımları hissettirmek için çalışıyoruz. Bizim için bu çok önemli. Bunu da elimizden geldiği kadarı ile yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz