İLKADIM AİLESİ GENİŞLİYOR

İLKADIM AİLESİ GENİŞLİYOR
Ramazan ayının manevi ikliminde vatandaşlarla mahalle iftarları ile buluşan İlkadım Belediye Başkan'ı Necattin Demirtaş, toplumsal dayanışmanın en güçlü örneklerini yaşadıklarını söyledi.


Demirtaş, mahalle iftarları ile her kuşaktan insanın aynı ortamda bulunduğu iftar sofrasında toplumsal yapının temel taşı olan aileyi oluşturuyor. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında kurulan mahalle iftarları, belediye ve halkı bütünleştirerek kaynaşmayı sağlıyor. Her fırsatta vatandaşın içinde olarak halka bütünleşen Başkan Demirtaş, açık havada kurulan iftar çadırında her akşam bir mahalle halkıyla orucunu açıyor.
HER KUŞUKTAN İNSAN BİRARAYA GELİYOR
Her fırsatta halkın arasında olmayı fırsat bildiğini kaydeden Demirtaş, "Biz katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek halkımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Her koşulda halkımızla bir araya gelmek için bahane arıyoruz. İlkadım ilçemizin her cadde ve sokağında vatandaşımızın yakın ilgisiyle karşılaşıyorum. Bu ilgi, bizleri oldukça mutlu etmektedir. Kardeşliği, dayanışmayı ve birliği amaçladığımız iftarlarımızda halkımızla hemhal, dertlerine ortak, sofralarına misafir olmak için bir araya geliyoruz. Her kuşaktan insanın aynı ortamda bulunduğu iftarlarımızda toplumsal yapının temel taşı olan aileyi oluşturuyoruz. İlkadım halkıyla her akşam kucaklaşarak ailemizi genişletiyoruz. İftarlarımızın asıl gayesi de buydu. Bunu da gördüğüm kadarıyla yerine getiriyoruz" dedi.
TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ
İki komşunun bir araya geldiği ve toplumsal birlikteliğin sağlandığı çat mahalle iftarlarına her akşam değişik mahallede çok yoğun katılımın olduğunu belirten Başkan Necattin Demirtaş," Gayemiz, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayında birlikteliği ve kardeşliği ön plana çıkarmaktı. Bunu kanaatimce en iyi şekilde yerine getirdiğimize inanıyorum. Biz, yerinden yönetim anlayışıyla hizmet etmenin ötesinde, halkımızın içinde olmayı amaç edindik. Halkımızın yanında olarak onlarla dertleşmeyi, sorunlarına çözümler getirmeyi, bu Ramazan akşamlarında da değerlendirdik. İnsanlarımızın bu yakın ilgisi devam ettiği sürece, bu tür organizasyonlarımızın devamı gelecektir." diye konuştu.

untitled-2.20130723131704.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel