İletişim Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı

İletişim Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi, 7. Dönem mezunlarını verdi


iletisim-fakultesinde-mezuniyet-heyecani-2.jpg
Samsun’un Çarşamba ilçesinde bulunan Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesindeki Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi, 220 öğrencisini mezun verdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet programı konuşmalarla devam etti.
iletisim-fakultesinde-mezuniyet-heyecani-3.jpg
Törenin açılış konuşmasını yapan Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak 2013 yılında ilk defa öğrenci alarak eğitim öğretim sürecimizi başlattık. Bu dönem itibari ile 7. Dönem mezunlarımızı veriyoruz. Görece yeni diyebileceğimiz bir iletişim fakültesi ama buna rağmen kısa süreçte son derece başarılı bir yol katettiğimizi düşünüyorum. Bunu gerek akademik eğitimimiz ve akademik kadromuz noktasında gerek de mezunlarımızın gelebildikleri yerler noktasında özellikle vurgulamak istiyorum. Müfredatımızı günün gelişmelerine göre iletişim alanının ve iletişim sektörünün gereklerine göre rahatlıkla güncelleyebiliyoruz ve kadrolarımızı da bu noktada motive ederek yönlendirebiliyoruz. Bulunduğumuz ilçede kurumlarla paydaşlarımızla, paydaşlığın ötesinde bir yol arkadaşlığına sahip olacak veya bu niteliğe taşıyacak bir ilişki geliştirebilme kapasitemiz var. Çünkü yapmış olduğumuz her bir faaliyette hatta eğitim süreçlerinde Çarşamba Kaymakamlığımız her türlü desteği bize sonuna kadar veriyor. Bu bizim için de büyük bir avantaj ve öğrencilerimizin de eğitim süreci için büyük bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Öğrencilerimizin mezuniyetini hem sizlere hem de kendilerine hayırlar getirmesini diliyorum ve katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum.”dedi.
iletisim-fakultesinde-mezuniyet-heyecani-4.jpg
Dekan Bekiroğlu’nun konuşmasının ardından konuşma yapan Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, “İletişim fakültesini Çarşamba ile bütünleştiğini görüyorum. Görev yaptığım süre boyunca özellikle öğrencilerimize , fakültemize her zaman destek olmaya çalıştık. Kapımızı her zaman açık tuttuk. Uygulamalarda ve projelerde destek olmaya çalıştık. Hayatın asıl zorluğu şimdi başlıyor. Azmin önünde hiç bir şey duramaz. Azim ettikten sonra her şeyi başarabilirsiniz. Önemli olan hedefleri koymaktır. Pes etmemek lazım. Sevgili öğrencilerimizin yolu açıktır.” ifadelerini kullandı.
iletisim-fakultesinde-mezuniyet-heyecani-5.jpg
Konuşmalar sonrası program öğrencilere ödül takdimi ile devam etti. İletişim Fakültesi Bölüm Birincisi olarak ödülünü alan Dilara Berfin Gülcür konuşma yaptı. Yaşadığı duyguları paylaşan Gülcür, öğretim görevlilerine sundukları katkılardan dolayı teşekkürlerini sundu. Ödül takdimi sonrası öğrenciler, kep atarak mezuniyet sevincini yaşadılar.
iletisim-fakultesinde-mezuniyet-heyecani-6.jpg
Gerçekleştirilen törene Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediyesi Halit Doğan, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, mülki ve idari amirler, öğretim görevlileri, veliler ve öğrenciler katılım sağladı.

Kep atma sonrası tören son buldu.

HABER: Zafer Can KARAHAN – Yağmur AYAN – Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber