İlçelerin sorunları DSİ'ye iletildi

İlçelerin sorunları DSİye iletildi
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ilçelerde yaptığı programlarda kendisine iletilen taleplerle ilgili DSİ'de bir toplantı gerçekleştirdi

Belediye başkanları ve muhtarlar yaşadıkları sıkıntı ve talepleri doğrudan ilgili bürokratlara söyleyerek, çözüm bulunmasını istedi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ilçe ve köylerde yaptığı programlarda kendisine iletilen ve DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'nün çalışmalarını kapsayan talepler için toplantı gerçekleştirdi. Talep sahibi belediye başkanları, muhtarlar ve ziraat odası başkanlarının da katıldığı toplantıda, DSİ'nin ilgili bürokratları da yer alarak, taleple ilgili konuların durumunu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE TOPLANTI

Milletvekili Demir, özellikle Havza, Ladik, Yakakent ve Terme'de gerçekleştirdiği programlarda belediye başkanı, muhtar ve vatandaşlardan DSİ ile ilgili gelen yoğun taleplerin yerine getirilmesi için Bölge Müdürlüğü'nde toplantı gerçekleştirdi. DSİ 7'inci Bölge Müdürü Ahmet Kanık ve ilgili bürokratların hazır bulunduğu toplantıda, her ilçeden gelen talep sahipleri, yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili konuşmalar yaptı. DSİ bürokratları da, söz konusu taleplerden daha önce kendilerine ulaşanların durumları ve gelinen noktayla ilgili bilgiler verdi.

TALEPLERİN TOPLU ÇÖZÜMÜ

Toplantıda konuşan Milletvekili Demir, çeşitli zamanlarda ilçe ve köylerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde kendisine iletilen taleplerin toplu olarak çözümü için böyle bir toplantı düzenlendiğini belirterek, "DSİ'nin oldukça geniş bir çalışma alanı var. Yaptığımız programlarda vatandaşlardan gelen talepleri not alıyor ve yerine getirilmesi için girişimlerde bulunuyorum. Burada da yaşanan sorun ve yeni taleplerin doğrudan ilgilisine ulaştırılarak çözüme kavuşturulması için toplandık. Bölge Müdürü Ahmet Kanık bey başta olmak üzere toplantıya katılan diğer bürokrat ve memur arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

BAKANLIK DÜZEYİNDE GİRİŞİM OLACAK

Yapılan toplantıyla pek çok konunun çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Demir, "Bazı taleplerin Bakanlık düzeyinde çözüme kavuşturulması ve kaynak aktarılması gerekiyor. Bununla ilgili de bazı girişimler yapılacak. Vatandaşlarımızın DSİ'nin hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmesi ve kullanabilmesi için gereken neyse yapılacak" dedi. Demir, bu tür toplantıların gelen talepler doğrultusunda devam edeceğini söyledi.

DSİ 7'inci Bölge Müdürü Ahmet Kanık da, toplantının verimli geçtiğini belirterek, iletilen talep ve sorunları tek tek not aldı. Daha önce çalışma yapılanlar hakkında, toplantıda hemen bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir