İLÇE MÜFTÜLERİ ÇARŞAMBA’DA TOPLANDI

İLÇE MÜFTÜLERİ ÇARŞAMBA’DA TOPLANDI
Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır başkanlığında gerekçeleştirilen Aralık Ayı İlçe Mütfüleri toplantısı Çarşamba İlçe Müftülüğü binasında gerçekleştirildi

whatsapp-image-2023-12-18-at-15-32-02-1.jpeg
Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır Başkanlığında, Çarşamba İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 17 İlçe Müftülüğünün de katıldığı ‘Aralık Ayı İlçe Müftülükleri’ toplantısı düzenlendi. Toplantı da İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak amacıyla yapılacak eğitim hizmetleri ve daha önceki toplantılarda alınan kararların değerlendirmesi görüşülerek istişarelerde bulunuldu.

whatsapp-image-2023-12-18-at-15-32-03.jpeg
Çarşamba İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının devamında 2023 yılı Eylem planı, ‘Çocuk Dostu Cami projesi’, ile ‘Kudüs Bilinci’ temalı çalışma ve programlar görüşülerek, gençlik çalışmaları, ‘Gençliğe Değer Projesi’ ile camii ve kuran kurslarında yürütülen din hizmeti ve eğitim faaliyetleri değerlendirildi. Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü yardımcıları, Çarşamba İlçe Müftüsü Cemal Uzun ile birlikte 17 İlçe Müftüsü ve ilgili Şube Müdürleri katıldı.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber