İlçe MEM’in yeni Müdürü “Telat Aktaş”

İlçe MEM’in yeni Müdürü “Telat Aktaş”
Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Telat Aktaş, Çarşamba Milli Eğitim Müdürlüğü Müdürlüğüne vekaleten atanarak göreve başladı.

 

HABER-FOTO:SERKAN KARAHAN

Geçtiğimiz yıl başka bir ile atanarak görevine başlayan eski İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker’in yerine bir yıldan bu yana vekaleten devam eden İsa Uysal’ın Milli Eğitim Bakanlığının son norm kadro açıklaması ile görevinden ayrıldığı öğrenildi. Boşalan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Çarşamba Halk Eğitim Müdürü Telat Aktaş vekaleten atanırken Aktaş, yeni görev yerinde ki görevine başladı.

Daha önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten İsa Uysal’ın vekalet süresinin sona ermesi ile birlikte Çarşamba Lisesinde göreve başladı. Uysal’ın yerine ataması vekaleten gerçekleştirilen Aktaş yeni göreve başlarken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlaması ile birlikte gazetemize yaptığı değerlendirmesinde, “Bu göreve geçici olarak atandık layıkı ile yerine getirmeye çalışacağız” dedi. Çarşamba Halk Eğitim Merkezinde yaptığı başarılı çalışmalarla bilenen Telat Aktaş’ı Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ise zor bir görev bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber