İlçe MEM Değerlendirme yaptı

İlçe MEM Değerlendirme yaptı
İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş’ın başkanlığında Ayvacık Legend Hotel de “İlçe Okul Müdürleri ve Müdür Yetkili Öğretmenlerin katılımları ile yılsonu genel değerlendirme toplantısı” yapıldı.

HABER MERKEZİ

2012-2013 Eğitim Öğretim yılında, Çarşamba İlçesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okulları tarafından yapılan çalışmaların paylaşıldığı toplantıda, 4+4+4 uygulama çalışmaları, taşımalı eğitim, okul öncesi eğitim, onarım ihtiyaçları, Fatih Projesi, Okullar hayat olsun Projesi,  tercihler döneminde okulların yapması gerekenlerin değerlendirildiği toplantıda;

İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş okul müdürleri ve müdür yetkili öğretmenlere yönelik yaptığı konuşmasında, “Başarılı, güzel ve yoğun bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Emeği geçen sizlere ve sizlerin aracılığıyla bütün öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız yaz döneminde de aynı hızla devam edecek. Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında belirlenen 7 okulumuzun da yaz dönemi çalışmalarını aksatmadan devam edecek” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Mehmet Atar ve Muzaffer Baş’ın 2012/2013 eğitim-öğretim yılı değerlendirme konuşmalarının ardından, verilen öğle yemeği ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber