İlçe Emniyet Müdürlüğü Suçluların yakasını bırakmıyor

İlçe Emniyet Müdürlüğü Suçluların yakasını bırakmıyor
Çarşamba İlçe emniyet müdürlü bir süredir düzenlediği asayiş uygulamalarında haklarında yakalama emri bulunan iki şahıs ve 2 ayrı araçtan ruhsatsız silah ele geçirildi.

 

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bir süredir yoğunlaştırdığı asayiş uygulamaları suçlulara göz açtırmıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğünün Beylerce mevkiinde düzenlediği asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs ve çeşitli araçlarda 2 adet ruhsatsız ve 1 adet kurusıkı silah ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin bir süredir yaptığı asayiş uygulamalarında daha öncesinde çeşitli suçlardan aranan F. A. (35) ve dolandırıcılık suçundan aranan H. A.(32) yakalanarak tutuklandı.

Ayrıca Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Beylerce mevkiinde yapmış olduğu uygulamada, Durdurulan araç içerisinde bulunan R.A(45) üzerinde yapılan arama sonucunda Emniyet güçleri şahsın üzerinden 1 adet 7,65 çapında Browning marka ruhsatsız silah ve bu silahlara ait 6 adet mermi ele geçirildi. Yine yapılan uygulama neticesinde durdurulan bir araçta bulunan, M.K(22) üzerinde yapılan arama sonucu, şahsın üzerinden 1 adet 9,mm çapında el yapımı silah ve bu silahlara ait 19 adet mermi ele geçirildi.

Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber