İlçe Başkanı Çekiç’den ziyaretler

İlçe Başkanı Çekiç’den ziyaretler
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, 30 Mart’ta yapılan seçimlerin ardından İlçe Başkanlık görevi sonrasında çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, İlçe Başkanlığı görevine atanması sonrasında kendisini ziyaret eden ve telefonlarla olsun hayırlı olsun temennilerini ulaştıran İlçede ki Mülki Amirleri makamlarında iadeyi ziyarette bulundu.  Ziyaretlerine ilk olarak Çarşamba Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Kemal Subaşı, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Kurt, Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız’ı ve İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar’ı makamında ziyaret etti.

Çekiç ve beraberinde ki yönetim kurulu üyelerini kabul eden Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, yaptıkları ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Çekiç, “30 Mart’ta Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çarşamba İlçesi’nde de bir seçim atlattık. Seçim en hayırlısıyla geçti. Çarşamba İlçesi’nde halkımız yeniden AK Parti ile devam etme kararı aldı. Çarşamba İlçe’mize hayırlı olsun” dedi.

İlçede ve Türkiye genelinde güzel bir atmosferde hem de iddialı seçimlerin artık sona erdiğini ve zamanın ilçe halkına güzel hizmetler sunma vakti olduğunu belirten Çekiç, "Bizler de gecikmiş ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bilindiği üzere bizler Yerel seçimler öncesinde göreve atandık ve akabinde hemen seçim atmosferine girilmesi nedeni ile iadeyi ziyaretlerde bulunamamıştık. Bu gün bu fırsatı bulduk ve hemen bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum İlçemizde gelecek günlerde daha iyi ve güzel huzur içinde başarılı hizmet ve yatırımlar için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Çarşamba İlçe Kaymakam Caner Yıldız’da, “Çarşamba bir seçimi daha geride bıraktı. Hayırlı bir şekilde geçti. Çarşamba’lı seçmen bu sene seçime büyük ilgi gösterdi. Ortalama 80 bin seçmen seçime katıldı. Sizler de bu atmosferin tam ortasında göreve atanmıştınız ve yorucu ve hareketli bir tempoda geçen bir süreyi kazasız belasız hep birlikte atlattık. Bir kez daha sizlere AK Parti İlçe Başkanlık görevinizde başarılar diliyorum" diyerek seçimlere katılım konusunda vurgularda bulundu.  

dsc_0313.jpgdsc_0314.jpgimg_8550.jpgimg_8555.jpgimg_8644.jpg

HABER-FOTO:Sema Nur KOÇAKER- Kübra YILMAZ- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber