İL SPOR GÜVENLİK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

İL SPOR GÜVENLİK TOPLANTISI DÜZENLENDİ
İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Osman Kaymak'ın başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Vali Kaymak, “Maç izleyecek olan taraftarlarımız yasalara uyması gerekiyor"dedi.

2018-2019 sezonu öncesi ilimizde düzenlenecek olan tüm spor müsabakaları ile ilgili alınan tedbirlerin görüşüldüğünü belirten Vali Osman Kaymak," Yaptığımız toplantı sonucunda ve alınan kararlar doğrultusunda, maç izleyeceklerin yeni kuralara uyması gerekiyor" dedi.     

img_5421.jpg

MAÇ İZLEYECEK OLAN TARAFTARLARA UYARI

Yapılan toplantı sorasın açıklama yapan Vali  Kaymak,”Bundan sonra vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşamaması için kamu kurum/kuruluşları, belediyeler ve STK'lar ile federasyonların düzenleyeceği uluslararası organizasyonların faaliyet tarihinden 30 gün, ulusal organizasyonlardan ise 15 gün önce Valiliğimize bildirilecek. İlimizde oynanacak futbol müsabakalarında passoligle girişin yanında, 6222 Sayılı Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğin 21. maddesinde belirtilen şekilde (adı ve soyadı, T.C. kimlik numarası, koltuk numarası…) kağıt bilet satışı yapılması uygun görülmüştür. Ayrıca vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına müsabaka günlerinden önce biletlerini satış noktalarından temin ederek, müsabakayı izlemeye yanlarında kimlikleri ve kendi adlarına düzenlenmiş biletleriyle birlikte gelmeleri tavsiye edilmiştir”  diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor