İL BAŞKANI KİM OLACAK?

İL BAŞKANI KİM OLACAK?
2015 yılında gerçekleşecek Genel Seçimlerde Milletvekili aday adayı olacağı iddia edilen Başkan Köktaş'ın yerine İl başkanı olacak isimler gündeme gelirken en güçlü üç isimin birlikte poz vermesi Samsun siyasetinin gündemine oturdu

2015 yılında yapılacak olan genel seçimler öncesi siyasi partilerde ki hareketlilikler sürüyor.  AK Partide ise seçim öncesi heyecan daha da farklı.AK Parti Samsun Milletvekili Aday adayı olmasına kesin olarak bakılan İl başkanı Fuat Köktaş'tan boşalacak koltuğa kim oturacak.  En çok merak edilen bu konu hakkında ise son günlerde çok sayıda isim yer alması dikkatlerden kaçmıyor. Samsun AK Parti İl Başkanlığına isimleri geçenlerden en iddiaları isimlerin ise geçtiğimiz hafta hep birlikte poz vermesi siyasi arenayı adeta karıştırmaya yetti.

ilbaskani.jpg

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'tan boşalacak olan koltuğa en güçlü isim olarak lanse edilenlerin başında mevcut yönetimde uzun yıllardır İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ercan Albayrak adı geçiyor. Albayrak'ın adı bir ara Milletvekili aday adaylığı için de geçmesine rağmen Köktaş'ın kendinden boşalacak koltuğa Ercan Albayrak'ın gelmesini istediği iddia ediliyor.

Bu arada Ercan Albayrak dışında en güçlü isimlerden Samsunlu iş adamlarından Burhan Erçal ve Alaattin Bayrak isimleri de gündemde ki yerini koruyor.  AK Parti ve Samsun siyasetinde bu isimlerin yanı sıra Osman Çetinkaya adının da geçmesi önümüzde ki günlerde AK Partinin Samsun' da hareketli günler geçireceğine işaret ediyor. 
 

Tüm bu gelişmeler ve iddialar gündem de yer alırken en dikkat çeken olay ise geçtiğimiz hafta bir açılışta en güçlü isimler olarak iddia edilen Ercan Albayrak, Burhan Erçal ve Alaattin Bayrak'ın birlikte törene katılıp birlikte poz vermesi Samsun siyasetini adeta altüst etmeye yetti. Siyasi kulislerden gelen bilgilere göre Albayrak'ın kesim olarak il başkanlığına aday olması için yoğun çalışmaların olduğu ve bu çalışmalarda da Burhan Erçal ile birlikte Alaattin Bayrak'ın da bu doğrultuda Albayrak'ı destekleyecekleri iddia ediliyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir