İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz Hizmet

İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz Hizmet
Samsun Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar 96 bin 133 defa sağlık, temizlik, kişisel bakım, sıcak yemek ve çamaşırhane desteği sağladı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri 65 yaş üzeri ihtiyaç sahibi vatandaşlara evlerinde düzenli olarak sağlık, fizyoterapi, psikolog, beslenme danışmanlığı, temizlik, çamaşırhane, sıcak yemek, kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti veriyor.

aa-20231031-32584144-32584142-samsun-buyuksehir-belediyesi-65-yas-ustu-ihtiyac-sahiplerine-ucretsiz-hizmet-sunuyor.jpg

2019'dan bu yana 96 bin 133 defa yaşlılara hizmet sunan Büyükşehir Belediyesi, tüm çalışmaları ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

"ihtiyaç duydukları anda yanlarındayız"
Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ihtiyaç sahibi yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanmasında detaylı çalışma yürüttüklerini belirterek, "Yaşlılarımız bizim için çok kıymetli, her ihtiyaç duydukları anda yanlarındayız. Yaşlılarımıza yönelik evde sağlık, temizlik ve kişisel bakım hizmetlerinden sıcak yemek dağıtımına kadar sosyal belediyecilik alanında geniş hizmet yelpazesine sahibiz. Ekiplerimiz gittikleri vatandaşlarımıza sanki ailelerinden biri gibi hizmet veriyor. Vatandaşlarımız da aynı duygu ile onları karşılıyor. Karşılıklı gönül birliği ile bu çalışmaları yürütüyoruz." Diye konuştu.
AA

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sağlık