İhsanoğlu’nun seçim temennisi

İhsanoğlu’nun seçim temennisi
Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin medeni bir rekabet içerisinde ve efendice olmasını gerektiğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Eskişehir’e gelen İhsanoğlu, öncelikle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ruhsar Demirel’in yanı sıra birçok parti il başkanı ve üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan İhsanoğlu, demokrasi ve refah arttıkça Türkiye’nin gelişeceğine dikkat çekerek, “Aydınlarımızın, kendilerini halka adamış önderlerimizin yaptıklarıyla Türkiye hep gelişti. Bundan sonrada böyle olacak inşallah. Refah arttıkça, demokrasi arttıkça bu olacak. Mühim olan istikrar içerisinde refahı arttırmak, demokrasi içerisinde insan hak ve hürriyetlerini en iyi şekilde uygulanmasını sağlamak. Biz istiyoruz ki bu yarış medeni rekabet içerisinde olsun. Efendice, kibarca olsun. Bizim bu yönde katkımız devam ediyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükerşen ise, Eskişehirlilerin kendi torun ve çocuklarının geleceği için oylarını İhsanoğlu’na kullanacaklarını söyledi.

Ziyaret sonrasında esnafı gezen Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu’na simit ikram edildi. İkram edilen simidin yarısını yolda gördüğü vatandaşlara veren İhsanoğlu, bir kısmını ise kendi yedi. Bir vatandaş ise esnaf ziyareti sırasında İhsanoğlu’ndan yardım isteyerek kendisini huzurevine yatırmasını istedi.

Esnaf ziyareti sonrasında İhsanoğlu, basın toplantısı düzenlemek üzere Dedepark Otel’e geçti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir