İHH ÇARŞAMBA TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

İHH ÇARŞAMBA TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI
İHH İnsani Yardım Vakfı, Çarşamba ilçesindeki temsilciliğini gerçekleştirilen  tören ile  hizmete açtı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Çarşamba'da temsilcilik ile faaliyete geçti.  Hem temsilcilik binasının açılışı yapılırken aynı  binada 3 gün faaliyette olacak olan  kermesinde açılışı düzenlendi. Kirazlık Çay Mahallesi Değirmenbaşı Caddesi üzerinde açılan temsilcilik binasında düzenlenen açılışa katılım yoğun olurken konuşmaların ardından Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın da katılım sağladığı kurdele kesimi dualarla ile gerçekleşti.

"Olanın verdiği olmayanın  gelip aldığı kuruluş"

İHH İnsani Yardım Vakfı Çarşamba Temsilcisi Resul Balcı, gayelerinin yüreklere, canlara ve cananlara dokunmak olduğuna vurgu yaparak, "Türkiye Türkiye'den ibaret değil, olmadığı gibi İHH'da 3 harften ibaret değildir. İHH Mavi Marmaradır. İHH mazlumun, mağdurun yardımına koşan bir kuruluştur. Bizde bir temsilcilik açtık ve 'Olanın verdiği olmayanın  gelip aldığı' bir yer olacak inşallah . Biz 1 yılda 10 tane kuyu yaklaşık 2 Bin TL yardım.  Yaklaşık  Bin aileye ulaştık yine yaklaşık 250 öğrenciyi giydirdik.İnşallah bu binada da güzel bir kitap kafe açtığımda da kurdelesini kesmek  bizlere nasip olur" dedi

"Bütün mazlumların sesi"

Resul Balcı'dan sonra  İHH Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşil'in selamlama konuşması ile devam ederken şu ifadeleri kullandı."Devam eden iyilik hareketimiz bugün yeni binası ile beraber faaliyetine devam edecek inşallah. Burada 3 gün sürecek olan kermesimiz tüm dünyada ki mazlumlara ulaşacak inşallah. İHH 123 Ülkede bütün mazlumların sesi, nefesi olmaya sizin desteklerinizle beraber gayret eden bir kuruluş. İHH bütün zalimlere dur diyen bir kuruluş. "

"Buraya özellikle geldik"

Son olarak mikrofonu alan  Samsun Valisi Zülkif Dağlı, "Bugün burada bir iyilik işi için bir araya geldik. İnşallah hayırlara vesile olur. Güzel işlere imza atar. Buna inanıyoruz. Tüm dünyada Dil, Din,Irk ayrımı yapmadan yapmış olduğu bir birliktelik, bir çalışma. Bu manda İHH'nın yapmış olduğu çalışmaları önemsiyoruz. Hem yurt içinde hem yurt dışında. Her yerde var. İhtiyacı olan her bölgede var. Bizde burada bu hayırlı hizmetin arkasında olduğumuzu özellikle belirtmek için özellikle geldik." diye konuştu.

Kurdele kesimi sonrasında Vali Zülkif Dağlı, Balcı'ya güzel teemnni ve dileklerinde bulunurken gerçekleştirilen açılış törenine,  Vali Dağlı'nın yan sıra Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanı Halit Doğan,  Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, STK, siyasi parti temsilcileri ve birçok davetli katılım sağladı.

4894221548.jpg

5648458888.jpg

 

 

1321231321654.jpg

 

skjljkgil.jpg

jlkhjkhjk-001.jpg

HABER- FOTO: Büşra KOCATAŞ- Aybüke ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber