İhbarı değerlendiren polis, 20 paket bonzai ele geçirdi

İhbarı değerlendiren polis, 20 paket bonzai ele geçirdi
Samsun’da bir ihbar üzerine yapılan takip sonucunda 2 kişinin üzerilerinden ve sakladıkları yerlerden toplam 20 paket bonzai ele geçti. Gözaltına alınan şüpheliler Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Olay, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne gelen ihbarı değerlendiren Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri C.T. (19) ve K.K.’yi (18) takibe aldı. Daha sonra güvenlik güçleri kontrol amaçları yanlarına yanaşmaya çalıştığı esnada C.T., durumu fark edip kaçmaya başladı. Kısa bir kovalamanın ardından yakalanan C.T.’nin kaçarken üzerindeki 2 paket bonzaiyi yola attığı iddia edildi. Daha sonra güvenlik güçleri C.T. ve K.K.’nın üst aramasında çoraplarının içerisine ve binaların arasına sakladıkları 18 paket bonzaiyi ele geçirdi.

Olay yerinde gözaltına alınan C.T. ve K.K., İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı. Ayrıca olayla bağlantısı bulunduğu iddia edilen E.Ç. (19) de yakalanarak İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir