İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

İĞDIR MAÇININ ARDINDAN

İĞDIR MAÇININ ARDINDAN

             Maç bitiminden başlayayım bugün görüşlerimi yazmaya.Iğdır idarecileri ile birlikte maçı protokol tribününden terk ederken tebriklerimizi ilettim, Batuhan niye yok diye sordum , yöneticileri sakat dediler bende problem varda ondanmı acaba gelmedi diye düşündüğümü ifade ettim.

                Iğdır takımını beğenmediğimi Muhammet Reis,Mesut Çaytemel,Muhammed İldiz,Hakan Altıntaş,Genç yıldızı Mahsun Çapkan ve diğerlerinin böyle kötü oynama lüksleri olmadığımı düşündüğümü ifade ettim.Daha iyi bir Iğdır takımı bekliyordum dedim.İyi değilsiniz dedim.

               Arkadaşlarımla yaptığımın yorumda 9 maçta 16 puan toplayan 11 puan kaybeden ve açık ara Şampiyon olacağını düşündüğümüz bu takımın bu halini oyununu  görünce puan kayıpları normal dedim.

              Futbol çok bilinmeyenli bir denklem değil ki çözmeye uğraşalım,bize sunulan ürünleri gördük maçımızı seyrettik ve yorumluyoruz.

              3-4 topçusu hariç Iğdır takımı da çok iyi bir takım değil böyle oynasınlar çok puan kaybederler.Ben mutlaka transfer yapacaklarını düşünüyorum.

              Saha bozuktu futbollarını etkilemiş olabilir,suni çimde oynadıkları söylendi ama kendi sahalarında öyle puanlar kaybettiler ki insan şaşırıyor.

             Iğdır’ı bir kenara bırakalım gelelim bize,Oyuncularımızı  ikinci yarı sergilediği futbol dolayısıyla tebrik ediyorum.

            Son ana kadar bizi maçta tuttular,biraz daha yüklenebilsek puan almamız içten bile değildi.

            İlk gölü göremedim maça geç geldiğimiz için ama oyuncumuzun topu taca atmayışı ve gelen ortanın gol oluşundan bahsedildi yine klasik hatalarımızdan birini yapmışız.

            Futbolcularımızın ve oyunun değerlendirmesini bir sonraki güne bırakarak, Muhammedi aratmayacak bir oyun sergilediği için Ozan,Emre Fırat’a Sol tarafta oluşturduğu koridor ve harika hücumları için ,Fırat Arasa attığı harika gol için özellikle teşekkür ediyorum.

          Maçta kalmamızı sağladılar,elbette futbol takım oyunu ve her birey kendince kıymetli diğer oyuncularımızın değerlendirmesini ve gelecek kurgumuzu yarına bırakalım.

        Nihaiyi olarak takımımızı ikinci yarıda beğendim ve tebrik ediyorum,bu kadar usta ayağın olduğu yerde iyi mücadele ettiler.

        Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum . 

              

 

             

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR