İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

IĞDIR MAÇINDAN YANSIYANLAR

IĞDIR MAÇINDAN YANSIYANLAR

                 Siirt maçı sonrası Özkan Başkanla görüştüğümde takımımızın iyi futbol oynadığını Iğdır maçında da bunun devam edeceğini ifade etmişti.

                Iğdır maçına bu beklenti ile gelmiş ilk yarıda özlenen futbolu görememiştim.İlk yarının  2-0 sonucu da  göz önüne alınırsa başarılı olmadığımız aşikardı.      

               2.yarı başladığından Emre Fırtına fırtına gibi Iğdır takımının sağ beklerini haşat etti ,ileri doğru gidebilen tek yüzümüz Emre.Onun götürdüğü toplardan birinde golü bulduk.Emre hem sağ bek oynayacak hem atağa çıkacak rakip defansı bunaltacak birde bu sürdürülebilir olacak,öyle olsa zaten bizim takımımızda oynamaz.Doğal olarak yoruldu.

              Emre önde değerlendirilmeli fikrimizde ısrar ediyoruz,Muhammed eğer oynatılacaksa sol bekte değerlendirilmeli.Bu sene ne varsa bilmiyorum geçen sene banko bu mevkide oynayan Mustafa da bir durgunluk var.Oyuna ya sonradan giriyor yada çıkıyor.

              Muhammed Doğan sol bekte olursa Emre ön taraftaki hamlelerini tüm maça yayarak yapabilir.Olağanüstü bir performansla oynadı ve çok yoruldu.Ters taraftan atak yaparak dinlenme imkanı bile veremedik Emre’ye.

             Ozan Şamiloğlu 46 dakikada oyuna girdikten sonra sergilediği oyunu çok beğendim.Topu indirişi,servisleri,dikine topu sürerek rakip defansı yorması etkiliydi ve beni gelecek  maçlar için çok umutlandırdı.

            Safa ve Aykut epeyce yol aldılar uyum konusunda ve iyiler ama sağ bek oturtamadık bir türlü.Enver bir türlü istenilen verimi vermekten uzak,öyle toplar vardı ki alıp ceza alanına bile gireceği ama geri dönüp pas verip ani kontratlarımızı bile kesti.

            Solda yapılanın binde birini sağdan yapamıyoruz,adeta el freni gibi sağ kanadımız.

         Oğuzhan ben buradayım dememek için uğraşıyor sanki,iddia ediyorum her takıma ilaç gibi oyuncu aslında .Hem oynar hem oynatır.hikmetinden sual olmaz ama bu sene sezon başındaki gibi bile değil.

         Mete olacak olacak ama biraz daha diri ve ayakta kalarak ve ben buradayım diyerek olacak.

         Mustafa Pınar iyilerimizden ve 86 dakika ne varsa elinde onu ortaya koymaktan çekinmiyor ve takımımıza gereken katkıyı her türlü veriyor.

         Fırat Aras nefis bir gol attı  ama daha fazlasına ihtiyacı var.Ahmet Hasan İmer ve Metin Karakan daha istekli olmalı  diye düşünüyorum.

         Bizim gibi takımlar maç kazanmaları için ikinci yarıda oynayan Çarşambaspor gibi sahanın her yerinde olmaları gerekir.Topun olduğu ve gelebileceği her yerde olmamız gerekir.

         İkinci yarıdaki gibi oynayalım Bayrampaşa takımını yener geliriz emin olun.Bu takımın oyuncuları bir takım olma yolunda ilerliyor ve zaman zaman sahada güzel işler yapıyorlar,buda yapılabileceğini gösteriyor.

         Kısa ve öz Çarşambaspor bu ligde kalıcıdır.Önümüzdeki maçlara odaklanarak ilk yarıyı  en iyi yerde bitirmenin gayreti içinde olmamız gerekiyor.Bu hafta ikinci yarıda oynanan futbol beni ümit var yaptı gelecek maçlar için .

        Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

       

       

                

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi