İftar Programında Buluştular

İftar Programında Buluştular
Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, şehit ve gazi aileleri için düzenlenen programa katılım sağladı

iftarda-programinda-bulustular-(2).jpg
Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Göl Restoran’da şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile iftar sofrasında buluştu.

Programda, iftar sonrası yapılan duanın ardından konuşmalarda bulunan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, “Şehit ve Gazi ailelerimize yakınlarına, depremzede vatandaşlarımıza katılımları için teşekkür ediyorum. Şehit ve gazilerimiz bizlerin kırmızı çizgileri. Vatanımızın savunmasında canları pahası mücadele eden şehitlerimize ve depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar temenni ediyorum. Gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum. Kapımız devletimizin tüm kurumları ile her zaman sizlere açık. Tüm sorunlarınızda yanınızdayız. Şeklinde konuştu.
iftarda-programinda-bulustular-(3).jpg

Şehit ve Gazi Aileleri İçin verilen iftar programına, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Çarşamba Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, Adalet Komisyon ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Yenikaya, kurum amirleri, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile depremzedeler katılım sağladı.

HABER: Yağmur AYAN – Nurhan GÜZEL
iftarda-programinda-bulustular-(7).jpgiftarda-programinda-bulustular-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber