Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

İÇİMİZDE Kİ HAİNLERİ NEDEN GÖREMİYORUZ?!

İÇİMİZDE Kİ HAİNLERİ NEDEN GÖREMİYORUZ?!

Hangi haberi, yorumu kaleme alırsanız alın, "Kel başa şimşir tarak" misali. Bazı zevzekler, yazılan kelimeleri istediği yere çekecek, yorumlayacak, ne anlatmak veya anlatılmak istenildiğini anlamayacak. Çünkü bu tiplerin mayası ekşi. Mayası ekşi olanın hamuru da ekşi olacaktır. Çok yazmaya gerek yok.

***

Geçtiğimiz hafta Ülkem yasa boğuldu. Saymakla tükenmez acılar ve şehit sayısı... Yıllardır Ülkemin kanayan yarası terör!... Kim başımıza musallat etti, kim besler, kim(ler) destekler çözülemiyor. Varsa yoksa bir dış güçler muhabbeti alıp başını gidiyor. Ve sonuçta cennet vatanımın Sur, Cizre, Hakkari, Şemdinli, İstanbul, Ankara derken, dört bir yanı yangın yeri...
BİR TÜRLÜ İÇİMİZDE Kİ HAİNLERİ GÖREMİYORUZ.

Mesela TBMM' de pkk ile kucak kucağa oturan  sözde adı vekiller...

Bir Milletvekili veya bir siyasi parti çıkıpta TBMM' de bu ihanet içine düşenler için "FEZLEKE" ile yargılansınlar diyemiyor. Korkular nedir?

Mesela; Samsun' da AK Partiye bakıyorum; Onlar da enteresan işler sürüyor. İlçe, il teşkilatları birbirini yiyor. Milletvekilleri kendileri çalıp kendileri oynuyor. Paralel yapı derdi, sıkıntısı, teşkilatlar da üstüne  birbirine küs olunca, ortaya karışık haller çıkıyor. Üstüne bir de iktidarın vekilinden birisi çıkıp "3 dakika ile bende faciadan kurtuldum" diyor. Bu ne şimdi?. Ne yani onlarca şehit haberi üstüne buna mı sevinmeliyiz?

Ya da "Vah vah vaaaah. Vekilimiz ucuz kurtulmuş. Çok sevinçliyiz. Kurban mı keselim?"

3 dakikayı dillendireceğine bu vekilimden beklerdim ki; pkk'ya sırtımızı dayadık diyen hdp'liler için  "FEZLEKE" önersin... Fezleke nerede sayın vekilim fezleke!. Verin meclise fezlekeyi, pkk-pyd'ye sırtını dayadıklarını ifşa eden hdp'lilere YÜCE DİVAN yolu açılsın.

O gün sizin 3 dakikanızın anlam ve manasını hiç eleştirmeyelim aksine destekleyip alkışlayalım dualar edelim. Var mı o cesaret?. Sakın bu konu parti işi demeyin. Her işte bir araya gelebildiğinize göre, o vakit AK Parti + CHP ve MHP'liler birleşin verin fezleke önerisini bakalım ne oluyor.

CHP' de sözüm ona değişim oldu ama herkes sus- pus kimse de kıpırdanma, tepki, ses seda yok. Kendileri çalıp kendileri oynuyor.

MHP'ye gelince; Onlarsa daha vahim durumdalar. Onlar kendi içinde yırtınıyor. İl Yönetimi alınacak mı alınmayacak mı? Süslü başkanlıktan gidecek mi?. Yerel seçimde ve genel seçim de başkan Süslü ve ekibi çalışmış mı, çalışmamış mı? Ya Başkan Süslü'ye ne demeli. "İmza verdim pişman değilim. Genel Merkez yanlış yapıyor. Genel Merkez 4 il ve bir ilçeyi kapattı bizi de kapatırsa kapatsın" restini çekiyor. Haklı ya da haksız ama şimdi asla sırası değil. Yaşananlara bakın, şu işlere bakın Vay anasını yaaa.

Koltuklarınız batsın sizin emi? Ülke şehit kanı ile yangın yerine dönmüş. Hainlerin ihanetleri piyasada ateş savuruyor. Herkesin derdi koltuk, makam, güç, kudret derdin de...

HDP'liler için fezleke veremiyorsanız, onları TBMM' den göndermek için hiç bir girişimde bulunamıyorsanız  o vakit.

Bırakın o koltukları, dönün SİNE-İ MİLLETE. İşte o gün bakın Millet ne diyor.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün deyimi ile;

''Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır, o satıh bütün vatandır''
Bu düşünceye yeniden kalpleriniz uyuştuğu gün, Ne ABD, ne Rusya, Ne bilmem ne idüğü bilinmez ülke sana bu dünya da kafa tutamaz. Hele hele pkk çapulcu topluluğu asla canını incitemez.

Yeniden uygulayın OHAL'i, verin FEZLEKELERİ daha ne bekliyorsunuz?

Türk'ün bu cennet vatan toprağından, Al kırmızı bayrağından başka gidecek toprağı, altında gölgelenecek başka bayrağı yok. En azından kendini TÜRK hissedenlerin başka gideceği memleketi yok. Sizlerin varsa eğer bu millet bilsin.

Artık sabır taşı çatlamak üzere. Milletin ayranı kabardı ama "BİR CESARET" bekler oldu. Ya Milletle kucaklaşıp derdi ile dertlenin, ya da bırakın millet kendi dert ve sıkıntısını kendisi çözsün.
Yetmedi mi onlarca, yüzlerce ŞEHİT KANI...

Bu Millet VATAN VE BAYRAK için rüştünü ispatlamış bir millet. Kimse bir daha sınamaya niyetlenmesin.

Kimsenin makam ve mevkisine, gücüne bakmaz. Hatırlamanız dileklerimle...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi