İBRAHİM GÜMÜŞOĞLU : “ BU SEÇİMDE BARAJ YOK”

İBRAHİM GÜMÜŞOĞLU : “ BU SEÇİMDE BARAJ YOK”
SAADET PARTİSİ Samsun Milletvekili Adayı sn. İbrahim GÜMÜŞOĞLU, seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Esnaf ve vatandaşları ziyarette bulunan Gümüşoğlu, seçimin önemini ve bu seçimde baraj diye bir sorununun olmadığını halkla anlattı. Anayasa Mahkemesinin 148. Maddesinin 3. Fırkasında bulunan bireysel başvuru hakkını vatandaşa anlatan Gümüşoğlu, “ Artık Saadet Partisi barajı aşamaz, bundan dolayı olaylarımızı başka bir partiye verelim dönemi kapanmıştır. Bireysel başvuru hakkıyla, yerelde milletvekili olabilecek kadar oy alan adayımız, Cenab-ı Hakkın izniyle Meclise girecek ve Saadet Partisinin fikirlerini ve ideallerini gür bir seda ile savunacaktır. Saadet Partisi genelde barajı aşmasa bile , yerelde Milletvekili çıkartacak kadar oy aldımı, meclise Milletvekili gönderecektir. Bunun için tüm Samsun halkımızın bu önemli konuyu bilmelerini ve Saadet Partisine destek vermelerini istiyoruz. Mecliste temsil gücü bulunan partiler bunu bile bile dile getirmiyorlar ki oy kaybetmesinler. Ama biz bu konuyu tüm milletimize ulaştıracağız. Ulusal basın da bu partilerin güdümünde olduğu için onlar da bu konuya değinmiyorlar. Bu basın ahlakına yakışıyor mu?” diye konuştu.

ibrahim-gumusoglu--“-bu-secimde-baraj-yok”1.jpg

Çalışmalarımızın Samsun’un yerel basınında yer bulduğunu ve halkımızın ulusal basından çok yerel basını takip etmesini dile getiren Gümüşoğlu, “Ulusal basın bize karşı yaptırım uyguluyor. Bu basın ahlakına aykırı bir durum. Vatandaşlarımızın ulusal basına karşı tepkilerini vermeleri gerekiyor. Bu konuda yerel basınımıza daha fazla değer vermeleri gerekiyor. Yerel basınımız haberlerimize, çalışmalarımıza yer veriyor. Bizi yerel basınımızdan ve Milli Gazetemizden takip ediniz. Ulusal Basın, Saadet Partisine karşı uyguladığı bu zalimce davranışlarından dolayı, vicdani olarak büyük pişmanlıklar yaşacaktır. ” dedi.

ibrahim-gumusoglu--“-bu-secimde-baraj-yok”3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber