Hasan TOPUZ

Hasan TOPUZ

 İblis Şeytanın Tuzağı: 12 EYLÜL DARBESİ

 İblis Şeytanın Tuzağı: 12 EYLÜL DARBESİ

Bir yıl önceydi. UFUKLARDA YAŞAMAK adlı kitabım yeni basılmıştı.
Samsun ve çevresinde dağıtımını yapıyordum.
Kitapta, on iki Eylülden önceki yılları ve darbeden sonraki yılları anlattım. KİTABIM büyük ilgi gördü. Benim için ilginç olanda, o yılları yaşamış, çile çekmiş, işkence görmüş
SOLCU, DEVRİMCİLER tarafından daha çok okunması idi. Bu okuyuculardan iki tanesi telefonla, birde Ülkücü yazar, yazı ile, kitapla ilgili uzun eleştirel bir yazı kaleme aldı. Sosyal medyada yayınladı.
Bunlardan bir tanesi, DOKTOR BÜLENT ARPAT 12 Eylül zindanlarında çile çekmiş bir devrimci. Ona yakın kitaba imza atmış yazar.
Şöyle Diyor (Hocam kitabınızı büyük bir dikkatle okudum, gördüm ki siz ülkücüler ve biz devrimciler aynı ufuklarda yaşamışız, aynı rüyaları görmüşüz, aynı çileleri çekmişiz, kitabınızı okudum gördüm ki sizinde bizimde tertemiz güzel duygularımızı emperyalistler kullanmışlar ve sonunda darbe yapmışlar.)
İkinci okuyucumda, Ordu Mesudiye YEŞİLCE eski belediye başkanı YEKTA AYDIN, oda bir çok kitaba imza atmış benim gibi Perşembe Öğretmen okulu mezunu devrimci bir arkadaş. Yekta Hocam diyor ki(Hasan Bey biz sizinle aynı duyguları yaşamışız 12 Eylül darbecileri bizi Amerikan emperyalizminin kucağına atmışlar) uzun uzun sohbet ettik, Üçüncü okuyucum, İSMET GÜLTEKİN BEYEFENDİ. Oda yılların yazarı Termeli bir eğitimci.
12 Eylül öncesini ve çekilen işkenceleri iyi bilen İsmet Bey, kitaptabımı çok iyi okumuş ve analiz etmiş, bir Ülkücü Alperen dir..
Yukarda yazdığım üç örnek bize açıkça gösteriyor ki, Türkiye’de yapılan bütün darbelerin yapımcısı, planlayıcısı, uygulayıcısı iblis şeytan Amerika’dır, Tabiî ki bizim geri kalmışlığımızdan, akılsızlığımızdan istifade etmiştir. Devletin her köşesine sızmış, İçimizdeki uşak Evrenleri kullanarak darbe yapmış kanımızı dökmüştür. Türkiye’de yapılan 1960 darbesinde, 12 mart muhturasıda, 28 şubatta bunların eseridir.
Türkiye bir an önce NATO dan çıkmalıdır. SENİN canına kast ettiği kaç defa suçüstü yakalanmış olan şeytanla yine dostmuşuz gibi davranmak ahmaklık, korkaklıktır. Böyle giderse bu iblis bizi böler parçalar.27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül,
28 Şubat ve 15 Temmuz ihanetleri i tekrar yaşamamak için NATO ile bağlarımızı koparmalıyız. Sana düşman olarak bildiğin birisine dostumuz gibi görünmek kadar aşağılayıcı bir durum olabilirim?
Saygılarımla

Not: UFUKLARDA YAŞAMAK
adlı kitabımı 05056754464 nolu telefondan bana ulaşırsanız size hediye edebilirim. H. Topuz

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan TOPUZ Arşivi