Huzurevleri ile engelli bakım merkezlerine online eğitim

Huzurevleri ile engelli bakım merkezlerine online eğitim
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları, kurumlar arası iş birliği ve kaliteli hizmet sunumunu arttırmak amacıyla huzurevleri ile engelli bakım merkezlerine yönelik online (çevrim içi) hizmet içi eğ

Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı huzurevleri ve özel engelli bakım merkezlerinde görev yapan personele hitap edecek hizmet içi eğitimler; 1 Mart-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında 13 farklı konuda online (çevrim içi) olarak gerçekleşecek. Kovid-19 (korona virüs) pandemi tedbirleri dolayısıyla huzurevi ve engelli bakım merkezlerinde kalan engelli ve yaşlı sakinler ile kuruluşta görevli personelin süreçten en az şekilde etkilenmeleri ve psikososyal yönden desteklenmesi amacıyla söz konusu eğitim konularının içeriği de pandemi şartlarına göre genişletildi.
Eğitim planlaması kapsamında Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı ve İl Müdür Yardımcısı Hamit Gümüş ziyaret edildi. Ziyarette; OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlknur Aydın Avci, Evde Hasta Bakımı Hemşireliği Ana Bilim Dalı'nda görevli Arş. Gör. Alaattin Altın ve Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görevli Uzm. Fizyoterapist Lütfi Arslan tarafından verilecek online eğitimler ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim