Hüseyin Tanrıverdi Samsun’da

Hüseyin Tanrıverdi Samsun’da
AK Parti Genel Merkez Yerel yönetimler Başkanlığı’nın düzenlediği 3. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı için Samsun'a gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti İl Başkanlığı'nı zi

Beraberindeki heyetle partiyi ziyaret eden Hüseyin Tanrıverdi, Tunceli'de, jandarma karakoluna teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Mustafa Akar ile ilgili yaptığı konuşmada, “Bugün Samsun’a geldiğimizde yine bir hain saldırı sonrası şehidimizin olduğunu öğrendik. Şehidimize ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun diyoruz. Kederli ve üzüntülü ailelerine ve milletimize sabırlar diliyoruz. Yaralı evlatlarımıza da cenabı haktan acil şifalar niyaz ediyoruz. Bu konuda sabah Vali Hüseyin Aksoy ile görüşüştük ve değerlendirme yaptık” dedi. 
Yapılacak toplantı hakkında da bilgi veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, “Samsun başta olmak üzere, Sivas, Amasya, Tokat, Çankırı, Kastamonu ve Sinop teşkilatlarının katıldığı 3. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı'nı gerçekleştireceğiz. Toplantımıza partilerimizin tüm kadroları katılacak. Bu toplantımız değerlendirme toplantısıdır. Bugüne kadar yaptıklarımızı gözden geçireceğiz. Buraya katılanlar tüm kadrolarımız bilgi paylaşımlarını gerçekleştirecekler ve yaklaşan yerel seçimlerdeki stratejimizi belirleyeceğiz. Ayrıca yerel yönetimlerinin çalışmalarını yerinde görmek maksadıyla da Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret ederek gerekli değerlendirmeleri yaptık. Ben Samsun’da yapacağımız 3. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı'nın yararlı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel