Hüseyin Çelik, İnce’nin iddialarını cevapladı

Hüseyin Çelik, İnce’nin iddialarını cevapladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP’li Muharrem İnce’nin kendisiyle ilgili iddialarına yönelik cevap verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP’li Muharrem İnce’nin kendisiyle ilgili iddialarına yönelik “Küresel sermayenin önemine vurgu yapan, ülkemizin yabancı yatırımcılar nezdindeki güvenine zarar verilmemesi gerektiğine dikkat çeken bir genelge yayımlayarak okullarımızın ve öğrencilerimizin bu yanlışlıklara alet edilmemesini istedim” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin, 19 Temmuz 2014 tarihinde TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, AK Parti Hükümetleri döneminde, kendince İsrail'e yönelik politikalarımızdaki çelişkilerden söz ettiğini ifade ederek “Şahsımla ilgili olarak da bir iddiada bulunmuştur. İnce, konuşmasında, "13 Şubat 2009'da Genel Başkan Yardımcınız Hüseyin Çelik imzasıyla bütün okullara gönderilen genelgede 'İsrail'in mallarını boykot etmeyin' denildi mi?" diye soruyor. Peşinen söyleyeyim: Denilmedi” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset