Hürriyet’te Kutlu Doğum Haftası etkinliği

Hürriyet’te Kutlu Doğum Haftası etkinliği
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Çarşamba İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde etkinlik gerçekleştirildi

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı, Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz, Çarşamba Ziraat Odası eski başkanı İsmail Güngör, muhtarlar, imamlar ve mahalle halkı katıldı.
Programda konuşan Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı, peygamberimiz Hz. Muhammet’in ahlakı ve imanını müslümanların örnek alması gerektiğini belirterek, Peygamberimizin hayatından bazı örnekler ve hadislerden bahsett. İl Müftüsü Çakı ayrıca konuşmasında, insanların yaşamlarında doğruya, dürüstlüğe yönelmesinin gerektiğini, ahiret ve Alllah inancının sağlam temelleri üzerinde olması gerektiğini de ifade etti. Çakı sözlerini tamamladıktan sonra konuşma sırasını Kaymakam Mustafa Güney’e bıraktı.
İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, konuşmasında programı düzenleyen ve katılanlara teşekkürlerini sundu. Güney, programın önemine ilişkin kısa bir konuşma yaparak sözlerini bitirdi.
Yapılan konuşmaların ardından ikramlarda bulunuldu. Program İlçe Müftüsü Osman Karagöz ve katılanların duasıyla son buldu.

kutludogum1.jpg

kutludogum2.jpg

kutludogum3.jpg

kutludogum4.jpg

kutludogum5.jpg

kutludogum6.jpg
HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber