Hükümlülere Kişisel Gelişim Konferansı

Hükümlülere Kişisel Gelişim Konferansı
Çarşamba Denetimli Serbestlik tarafından Kişisel Gelişim konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Çarşamba Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Güven Genç katıldı.

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, hükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla 2014 yılı içinde planlanan konferanslardan "KİŞİSEL GELİŞİM" konulu konferans Çarşamba Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Güven Genç ' in sunumu ve 55 hükümlünün katılımı ile gerçekleştirildi.

Kişisel gelişim konulu konferans ile hükümlülere birey,Aile,iş ve meslek hayatında insanların bulundukları seviye ve becerilerden daha ileri seviyelere çıkmalarının önemi vurgulanarak konferansa giriş  yapıldı. Ardından insanların her alanda kendilerini yetiştirmelerinin okumalarının ve bilgi edinmelerinin mesleki becerilerini geliştirmelerinin aile ve toplum hayatına kazandırdıkları konuları vurgulandı.

Bu bağlamda Kişinin öz bakımı,eğitime devam etmenin önemi,Mesleklerde yükselme ve kariyer,Okuma-yazma öğrenmenin önemi,İnsan ilişkilerini geliştirme amaçlı diksiyon ve davranış modellerinin geliştirilmesi ,Kitap okumanın başarıdaki etkisi, gündemi takip etme,zamanı planlama ve sosyal aktivite gibi alt başlıklarda konferansa devam edildi.

Konferans,Çarşamba Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür yardımcısı Güven Genç ' in konuyla ilgili gelen soruları cevaplaması ve hükümlülere katılım belgelerinin takdim edilmesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber