Hükümlülere İletişim Konferansı

Hükümlülere İletişim Konferansı
Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde görevli uzman Şevket Mahir ÇITAK tarafından hükümlülere “İLETİŞİM” konulu konferans verildi

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Tarafından, hükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla 2014 yılı içinde planlanan konferanslardan "İLETİŞİM" konulu  konferans Adliye konferans salonunda verildi. Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde görevli uzman Şevket Mahir Çıtak' ın sunumu ve 60 hükümlünün katılımı ile gerçekleştirildi.

İletişim konulu konferans ile hükümlülere Ailede, işte ve hayatta insanların birbirleriyle olan iletişim problemleri ile aile içi problemlerin çözümünde karşılaşılan iletişim engelleri ve çözüm yolları hakkında bilgi verilirken, sağlıklı iletişim kurabilen bireylerin daha sorunsuz bir toplum meydana getirdikleri ve hayata bakış açılarının daha pozitif olduğu konularına yer verilirken , karşılıklı empati kurabilen ve başkalarına karşı daha toleranslı olan kişilerin meydana geldiği toplumda suç oranının da azalacağı konuları vurgulandı.

Doğru iletişim yaklaşımları geliştirerek karşılıklı empati, sevgi, saygı ve anlayış çerçevesinde sağlıklı bir iletişim ile gelecekte suç oluşturabilecek davranış riskinin azaltılmasına yardımcı olmaya çalışıldı. Konferans yapılan konuşmalar ve Denetimli Serbestlik uzmanı Şevket Mahir Çıtakın sunumunun ardından son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber